Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 22 Mart 2022

Güne Başlarken | 22 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 22 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Yeni yıldan itibaren yüzde 50.5’lik artışla 4 bin 253 liraya çıkarılan asgari ücrette yeni artış olabileceği ifade ediliyor

ABD Başkanı Biden, Putin'in saldırılarına karşı NATO'ya birlik olma çağrısı yaptığını açıkladı. Öte yandan Biden, 'Bizde ve Ukrayna'da kesinlikle biyolojik ve kimyasal silahlar yok' dedi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, video mesaj yoluyla yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında Rus askerlerini “kölelere” benzeterek, “Bu köleler hayatlarında hiç bu kadar özgür insan görmediler. Köleler özgürlüğü yabanilik olarak kabul ediyor” dedi.

Sakarya’da yoğun kar yağışı sonrasında birçok ev tamamen kara gömüldü. Yaklaşık 3 metreye ulaşan kar kalınlığı şehir beyaza gömdü. 

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 22 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,83 TL, euro ise 16,30  TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 2°C, 9°C Sabah saatlerinden itibaren yağmurlu
Antalya, 5°C, 14°C Öğle saatlerinde sağanak yağışlı
Ankara, -3°C, 5°C Hafif kar yağışlı
Trabzon, 3°C, 7°C Akşam saatlerinde yağmurlu
Diyarbakır, -2°C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kız Kardeş, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Destan, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Baba,

TV8: 20.00 Survivor All Star 2022, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Masumlar Apartmanı

22 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Sosyal ilişkilerinizde bazı duygusal ihtiyaçlarınız var. Bunların karşılanmasında sorunlar olabilir. İş arkadaşlarınız fark edip size yardım ellerini uzatacaklar. Bugün, çevrenizin kalabalığı sizi yorabilir.

BOĞA: Duygusal konularda hatalı davranmaya müsaitsiniz ama konu mantık olduğunda kafanız iyi çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranıyorsunuz. Kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz.

İKİZLER: Duygusal ilişkilerinizde fazla derin düşündüğünüz için olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor ve zor dönüşler yaşıyorsunuz. Güven ihtiyacı içindesiniz ve elinizde olan tüm imkanlarınızı kullanıyorsunuz.

YENGEÇ: Aile içi olayların gündeme gelmesi ve yaşananlar karşısında alacağınız tavır çok önemli. Sevdiklerinizle duygusal paylaşımlar içinde olacaksınız. Annenizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Planlarınızı iyi yapmalısınız.

ASLAN: Her şeyi gözden geçiriyor ve yapacağınız işler konusunda yeni düzenlemeler içine giriyorsunuz. Duygularınız derin, fakat bunu göstermek istemiyorsunuz. Gizli kalan konular başınızı ağrıtabilir.

Haberin Devamı

BAŞAK: İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyorsunuz. Olayların temelini sağlam zemine oturtmak için zaman harcamak zorundasınız.

TERAZİ: İlişki içinde olduğunuz kişilerin iyi etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırmaktaa başarılı olacaksınız. Bugün sezgilerinizin yoğunluğu partnerinizin dikkatini çekebilir.

AKREP: Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün ele aldığınız konular üzerinde titiz çalışmalar yapacak, bazı önemli tespitler üzerinde ısrarla duracaksınız.

YAY: Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız.

OĞLAK: Evinizle ilgili yapacağınız değişimlere başlamadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacındasınız. Çevrenizle aranızda birtakım yanlış anlaşılmalar olabilir. Yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor ama her şeyi duygusal değerlendirdiğiniz için hata yapıyorsunuz. Kendinizi anlatmak yerine başkalarını dinlemeyi yeğlemelisiniz. Özgüveniniz yüksek.

BALIK: Sizin için önemli olabilecek kişileri seçmekte ustasınız. Başarmak gibi bir takıntınız olmadığı için, başkalarına göre biraz daha şanslısınız. Zevklerinizin ön planda olacağı bir gün.