Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 23 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 23 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 23 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -ABD’de okulda düzenlediği silahlı saldırı ile 17 kişiyi öldüren Nikolas Cruz, cezasını hafifletmek için suçu kendisine hamileyken madde kullanan annesine atmaya hazırlanıyor.

-Karayipler’deki ada ülkesi Haiti’de enflasyon ve şiddet olayları sebebiyle hükümete karşı yapılan protestolar sırasında bir göstericinin öldürüldüğü bildirildi.

-Bir ay içinde 10 günden az süreyle ev hizmetlisi çalıştıranlar SMS ya da e-Devlet üzerinden SGK’ya başvurabiliyor. 10 günden fazla çalıştıranlar SGK’da Ek 9 formu doldurmak zorunda. Günlük prim ise sadece 4.3 lira.

-Arjantin’de Federal Savcı Diego Luciani, Arjantin’in eski Devlet Başkanı ve şu an da Devlet Başkan Yardımcısı olan Cristina Fernandez de Kirchner hakkında bayındırlık işleriyle ilgili yolsuzluk suçlamalarından dolayı 12 yıl hapis cezası istedi.

Haberin Devamı

-Diyarbakır’ın Sur ilçesinde serinlemek için Dicle Nehri’ne giren 10 yaşındaki A.D. bir süre sonra gözden kayboldu. A.D.’yi bulmak için ekiplerin yaptığı çalışma sürüyor.

 

Güne Dair Notlar

  • 23 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18,10 TL, euro ise 17,99 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Şehriye çorbası
  • Sebzeli tencere kebabı
  • Perde pilavı
  • Muzlu muhallebi

Tarifler için tıklayın.

 

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Fırıncının Karısı, STAR TV: 20.00 Organize İşler 2: Sazan Sarmalı, ATV: 20.00 Sinema: Buz Devri

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Balkan Ninnisi

Günlük burç yorumları

KOÇ: Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız anında artıyor.

BOĞA: Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz iş başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı engellemeyin.

İKİZLER: Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini siz de biliyorsunuz. Bugün maddesel güvenliğiniz ön planda olacak ve kan bağınızın bulunduğu kişilerle tartışacağınız maddi konularda onlara da söz hakkı vermelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Burcunuzda ilerleyen yönetici gezegeniniz Ay’dan destekler almaya başlıyorsunuz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Hızlı hareket etmeyi amaçladığınız zaman başarılısınız.

ASLAN: Kendinize öz güveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil. Ailenize de zaman ayırmalısınız. Dostlarınız her konuda size yardımcı olacak.

BAŞAK: Sorumluluğunuzun artmasının sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizi daha çok artıracak bir olay. İş konusunda her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Şartlarınızı gözden geçirmelisiniz.

TERAZİ: Mantıklı olduğunuzu biliyorsunuz. Rekabetçi yapınız aşkta da kendini gösteriyor. Sevgilerinizi farklı yaşadığınız için yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız, sizi farklı ilişkilere sürüklüyor. Düşünmeniz gereken şeyler var.

AKREP: Çevrenizden uzaklaştığınız zaman kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın size zarar verdiğini biliyorsunuz. Karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün. İlişkilerinizde başarılısınız.

Haberin Devamı

YAY: İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız ortamlardasınız. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Fakat zorlanıyorsunuz.

OĞLAK: Bugün iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu olacak. Birçok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Etrafınızdaki insanlardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

KOVA: Planlı bir şekilde davrandığınız zaman olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz. Bu da önemli konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlayacak.

BALIK: Bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zaman başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor. Bugün olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz. Başarı size yaklaşıyor.

Haberin Devamı