Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 23 Mart 2022

Güne Başlarken | 23 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 23 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bu hafta gerçekleşecek olan G7, NATO ve Avrupa Birliği (AB) zirvelerinde Rusya’ya yeni yaptırımlar uygulanması için çalışacaklarını duyurdu.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık Çiftpınar, Kasımpaşa maçındaki hakareti nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü'nün İttifak Holding Konyaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar ile saha olayları nedeniyle; Beşiktaş Kulübü'nün de Atakaş Hatayspor maçındaki saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verildi.

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, "Belarus’un Ukrayna’ya saldırma ihtimali yüksek" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de düzenlenecek olan NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Belçika’ya gidecek.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı kararına göre, Kur Korumalı Mevduat sistemindeki tasarruf vade sonunda döviz olarak değerlendirilirse vergi alınmayacak.

Güne Dair Notlar

  • 23 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,83 TL, euro ise 16,34 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 3°C, 8°C Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu
Antalya, 9°C, 16°C Batı ilçeleri sağanak yağışlı
Ankara, -4°C, 7°C Parçalı ve çok bulutlu
Trabzon, 4°C, 8°C Sabah saatlerinden itibaren yağmurlu
Diyarbakır, -2°C, 0°C, 12°C Yağmurlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Sadakatsiz, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Oğlum,

TV8: 20.00 Survivor All Star 2022, FOX: 20.00 Son Nefesime Kadar

23 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Hiçbir konuda desteğe ihtiyaç duymuyor, her şeyi halletmek istiyor, teklifleri anında değerlendiriyorsunuz. Partnerinizin sunacağı tekliflerden yola çıkarak, isteklerinizi en iyi şekilde gerçekleştireceksiniz.

BOĞA: Bilinçaltınızın sizi sıkan baskılarından bir an önce uzaklaşmalısınız. Sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Kısa vade çözümler yerine uzun süreçleri tercih etmelisiniz.

İKİZLER: Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği kimseyle kıyaslamıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmeyin. Bugün, güvene ihtiyacınız var.

YENGEÇ: İdealleriniz için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce, kendinizi yeniden sınamak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız konusunda önemli gelişmeler elde edeceksiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Kendinizi değerlendirmek ve bilgilerinizi kullanmak için birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Tartışmaktan korkmayacaksınız.

BAŞAK: Disiplin gerektiren işlerde kendinizi ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay’ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Dostluğunuzu karşı tarafa yansıtabileceğiniz bir gün.

TERAZİ: Aşk yaşantınızda değişimden hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz. Kendinizi yenilemenin zamanı geldi de geçiyor.

AKREP: Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla iş yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddeti sevmiyorsunuz ama çevrenizde gelişen bazı olaylara sert tepki gösterebilirsiniz. Canınız sıkılabilir.

YAY: Yapınızı zorladığınızda huzursuz ve mutsuz hissetmenizin tek sorumlusu sizsiniz. Partnerinizin duygusal değişimlerinden hemen etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ailenizin sorunları karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İnatla fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Partneriniz ve arkadaşıyla konuşacağınız konuda pek tutucu davranmayın. Olaylar eski halini alacak.

KOVA: İlişkilerinizde temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda aksiliklerin söz konusu olmasıyla beklentileriniz gecikebilir.

BALIK: Maddi konuların güncellik kazanması harcamalarınızı olumsuz etkileyecek. Paranızı dikkatli kullanmalısınız. Harcamalarınızı kısıtlayın. Başkalarının işinize karışmasından hoşlanmadığınız bir gün.