Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 23 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 23 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 23 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Vaka Sayısı 905. Uzun süredir beklediğimiz gün geldi. Vaka sayısı 1000’in altına düştü. Vefat sayımız ise 5. Vaka sayısı üç gün üst üste binin altında gerçekleştiğinde, maske kullanımı toplu taşımada da zorunlu değil serbest olacak. Daha düşük sayıların haberini vermek dileğiyle!" dedi.

 Muğla'nın Marmaris ilçesinde, şüphe üzerine durdurulan kamyonette 10 kaçak göçmen yakalanırken, organizatör şüphelisi 1 kişi gözaltına alındı.

Merakla beklenen yeni haftalık hava durum tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan son rapora göre, 23 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yurt genelinde mevsim sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor. Birçok ilde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor..

Haberin Devamı

Zonguldak'ta kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Köy sakinlerinin su tesisatını tamir etmek için gittiği ormanlık alanda bulduğu ceset, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Güne Dair Notlar

  • 23 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 15,87 TL, euro ise 16,88 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Mandıra Filozofu, STAR TV: 20.00 Sinema: Yenilmez 4, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Hakim

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kuruş, TRT 1: 20.05 Alparslan: Büyük Selçuklu

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşmakta tereddütlü davranıyor ve kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor ve çaresiz kalıyorlar.

BOĞA: Arkadaşlarınız arasında farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına başarılı çalışmalar içindesiniz. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyeceksiniz. Çevreniz giderek hareketleniyor.

İKİZLER: Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat ederken kibar olmalısınız. Maddi konularda gündemi yakından takip edin ve olaylara göre pozisyonunuzu ayarlayın. Avantajlı durumdasınız.

YENGEÇ: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkıp en mükemmeli oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş açıdan bakıyorsunuz. Kurallara uygun hareket ettiğinizde işler kolay sonuçlanacak.

Haberin Devamı

ASLAN: Duygusal konularda kafanız karışabilir. İstek ve hayalleriniz arasında köprü kurarken zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizle ilgili ulu orta konuşmayın. Bazı konular başkaları için önemli olabilir.

BAŞAK: Derin ve keskin görüşler içindesiniz. Şartlarınızı gözden geçirirken aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacak. Kendinize güveniyorsunuz.

TERAZİ: Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle ertelediğiniz işler birikti. Buna çözüm bulmalısınız. Ele aldığınız konuları sabırla çalışarak ortaya çıkarma konusundaki planlarınız size başarı getirecek.

AKREP: Fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zorda bırakabilir. Bugün bu konuda dikkatli olun. Önemli organizasyon çalışmaları içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Duygularınızda artış sizi tatminsiz yapabilir. Her şeyi çabuk kavrıyor ve kesin çözümler getiriyorsunuz. Bugün partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Hedeflerinizi yüksek tutmanız sizi zorluyor.

OĞLAK: Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Hareketli ve neşeli bir gün olacak. Sezgilerinizde artış var.

KOVA: Siz duygularınıza hakim olduğunuz müddetçe bazı olayları yeniden yapılandırabilirsiniz. Gün içindeki olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda temkinli davranmalısınız.

BALIK: Yoğun düşünceler içindesiniz ve anlatım güçlüğü çekiyorsunuz. Sizin duygularınızı başkalarının anlaması kesinlikle mümkün değil. Bugün, sezgileriniz mükemmel. Sadece enerjinizi doğru kullanmalısınız.