Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 24 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 24 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 24 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -AFAD, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Bilecik, İzmir, Manisa, Kütahya ve Bursa'da kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurarak, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Öte yandan 10 il sarı ve turuncu kodla uyarıldı.

-Ticaret Bakanlığı'nca hazırlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

-Suriye'nin Halep kentinde bulunan toplu mezardan 5 ceset çıkarıldı.

-Adana'nın Yüreğir ilçesinde meyveleri olgunlaşmaya başlayan narenciye bahçelerinde hırsızlık olaylarının önlenmesi için 300 polis ile asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Polis helikopteri ve dronuyla uygulamaya havadan destek verildi.

Haberin Devamı

-Bilecik'in Osmaneli ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Efe Fedai Yıldırım Sakarya otogarında bulundu.

 

Güne Dair Notlar

  • 24 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18, 12 TL, euro ise 18, 03 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Sütlü domates çorbası
  • İzmir köfte
  • Nohutlu pilav
  • Limonlu pişmeyen yaz pastası 

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Seversin (KANAL D)

Sinema: Takip 3: Son Karşılaşma (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Üçkağıtçı (SHOW)

Sinema: Cingöz Reaci: Bir Efsanenin Dönüşü (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Enerjinizi yansıtmayı başarıyorsunuz.

BOĞA: Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

İKİZLER: Bu dönemde birçok iş konusunda istekli davranacak, başarı arzusu içinde olacaksınız. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinizi olaylardan çabuk soyutlayacaksınız.

YENGEÇ: Çevresel koşulların daralmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Disiplinden hoşlanmıyorsunuz. Kısa yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Sizin için sonuç önemli, bekleyin ve her şeye takılmayın. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız. Çünkü siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.

BAŞAK: Maddi sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Çözüm bekleyen ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun.

TERAZİ: Duygusal konularda her şey sizin istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerinin sizin istediğiniz netliğe kavuşmaması sizi takıntılı yapabilir. Bu dönem kısa vade çözüm sonuçları önemli unutmamalısınız.

AKREP: Olayları akışına bıraktığınız zaman her şeyin daha açık ve sade olduğunu göreceksiniz. Acele etmeyin. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz için olaylara kendinizi kapatabilirsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Bugün içsel kuruntularınız oldukça yüksek. Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısını incelemekten sinirleriniz yorgun düşebilir.

OĞLAK: Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. Yanılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda tavrınızla dikkat çekeceksiniz.

KOVA: İlişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İş arkadaşlarınızın düşünceleri çok önemli. Onlara daha çok zaman ayırmalı, beklentilerine karşılık vermelisiniz. Bu dönem değişik gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz.

BALIK: Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından etkileneceksiniz. Çevresel koşularınızı, arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirleriniz konusunda başarılı olacaksınız.