Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 24 Mart 2022

Güne Başlarken | 24 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 24 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de düzenlenecek olan NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Belçika’ya geldi. 

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu.

Bağımsız Rus internet sitesi The Insider için Kiev ve Lviv'den haberler yapan gazeteci Oksana Baulina'nın (42) Rus güçlerinin saldırısı sonucu Kiev'de öldüğü belirtildi. The Insider'dan yapılan açıklamaya göre; Baulina, Podil semtinde oluşan hasarı çekerken topçu ateşi nedeniyle öldü.

Rusya, Ukrayna savaşıyla ilgili yanlış bilgiler yaydığı gerekçesiyle Google’ın haber toplama servisini erişime kapattı.

Rusya, BM’deki Rus diplomatların sınır dışı edilmesine karşılık olarak ABD’ye nota vererek “İstenmeyen kişi” listesini sundu.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 24 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,83 TL, euro ise 16,37 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 4°C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu
Antalya, 8°C, 17°C Kkuzey ve batı kesimleri sağanak yağışlı
Ankara, 1°C, 6°C Aralıklı ve hafif kar yağışlı
Trabzon, 4°C, 8°C Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu
Diyarbakır, -1°C, 11°C Aralıklı yağmurlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Camdaki Kız, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Bir Zamanlar Çukurova, SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show,

TV8: 20.00 Survivor All Star 2022, FOX: 20.00 Yerli Dizi: Mahkum, STAR TV: Sinema: G.O.R.A

24 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı sanıp arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Uzun süredir tanıştığınız biriyle duygusal anlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaşlarınızla olmak istiyorsunuz. Katılacağınız toplantıda yapıcı ve duygusal konuşmalarınızla çevrenizi olumlu etkileyeceksiniz.

İKİZLER: İçinizde yaşadığınız çatışmaların size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına alın. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göreceksiniz.

YENGEÇ: Bugün, bir arkadaşınızın sorununa çözüm getirmeniz onu sevindirecek. Kendinizi ispat etmeden geri planda kalmayın. Kalıplaşmış düşüncelerden kaçmak için gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

ASLAN: Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğinizde kendinizi huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün farkındasınız.

Haberin Devamı

BAŞAK: Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacak. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz.

TERAZİ: Bugün yalnız kalma ihtiyacı içindesiniz. Daha dingin düşünmelisiniz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün. Dostlarınızın desteği sayesinde yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirebilirsiniz.

AKREP: Düşüncelerinizde karamsarsınız ve bu yüzden kendinizi gereksiz üzüp duruyorsunuz. Kinci özellikleriniz ön plana çıkacak. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Çok dikkatli olmak zorundasınız.

YAY: İş yaşantınızla ilgili pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu. Atılımlarınız için sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen zorluk yaşıyorsunuz.

OĞLAK: Ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacak. Dikkatli yönünüzü işinize ve ilişkinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızı karıştıracak.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız uygun bir zaman. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve akrabalarınıza yardım edeceksiniz.

BALIK: Sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçiriyorsunuz. Zor olanı seçmek tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışabilir.