Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 25 Mart 2022

Güne Başlarken | 25 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 25 Mart 2022

Akşam Postası yine kapını çalıyor! Daha fazlası için Akşam Postası.

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, adliye önünde çıkan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışma olayına ilk tespitlere göre 24 kişinin karıştığını ve 18 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

 Şanlıurfa’da, E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki bir koğuşta kalan tutuklu ve hükümlülerin infaz koruma memurlarına kapıyı açmaması üzerine isyan çıktığı iddiasıyla çok sayıda tutuklu ve hükümlü yakını cezaevine akın etti. 2012 yılında 13 mahkumun yangın nedeniyle öldüğü cezaevi önünde toplanan kalabalığı seslenen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kimsenin yaralanmadığını ve olumsuz bir durum olmadığını söyledi.

HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç’a terör propagandası yaptığı gerekçesiyle 1 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Haberin Devamı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, İngiltere’nin 6 bin füze ve 25 milyon sterlinlik ek yardımlarla beraber Ukrayna’ya "ölümcül yardımı" artıracağını aktardı.

Rize´de son 10 günde yaşanan kar yağışı ve havaların soğuması, içme suyu kaynaklarının donması sonucunda kentte içme suyu debisinde azalmalara neden oldu.

 

Güne Dair Notlar

  • 25 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,84 TL, euro ise 16,39 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, Parçalı ve çok bulutlu. 4°C, 10°C
Antalya, Parçalı ve çok bulutlu. 7°C, 20°C
Ankara, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu. -2°C, 10°C
Trabzon, Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu. 5°C, 9°C
Diyarbakır, Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu. 1°C, 8°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Arka Sokaklar (KANAL D)

Yerli Dizi: Kaderimin Oyunu (STAR)

Yerli Dizi: Yalnız Kurt (ATV)

Yerli Dizi: Aziz (SHOW)

Yerli Dizi: Aşk Mantık İntikam (FOX)

25 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: İş hayatınızda yaşayacağınız farklı olaylar sizi şaşırtmasın. Maddi olanaklarınızı zorlamadan isteklerinizi arzu ettiğiniz şekilde yönlendirirken, partnerinizin size sunacağı maddi desteklerden faydalanacaksınız.

BOĞA: İlişkilerinizdeki sorunları büyütmeden geçiştirmeye çalışın. Sevdiğiniz kişiyle maddi sorunlar nedeniyle yaptığınız tartışmaları abartmayın. Mal mülk edinmek için gereksiz atılımlar yapmayın. Detoks için uygun bir gün.

İKİZLER: Bugün eğlence hayatınızın aktif olacağını müjdeleyebiliriz. Fakat kontrolü elinizden bırakmayın. Eski aşkın canlanması söz konusu. Toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi çok etkileyeceksiniz.

YENGEÇ: Derin duyguların zarar verebileceğini unutmamalısınız. Özellikle bugün sevgilinizi eleştirmekten vazgeçin. Alınganlığınız nedeniyle ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Dinginliğinizi muhafaza edin.

Haberin Devamı

ASLAN: Bugün tartışmalara son vermek için uygun bir gün. Ailenizle olan iyi ilişkileriniz duygusal hayatınızı da olumlu etkileyecek. Kendinizi kontrol edin ve sizi demoralize edecek olaylara karşı temkinli olun.

BAŞAK: Bir arkadaşınızın sizi etkilemesiyle değişik iş ortamında bulunabilirsiniz. Kendinizi yabancı hissedeceğiniz bu ortamda sessiz ve durgun kalmayın. Bugün özellikle fikirlerinizi rahat ifade etmeye bakın.

TERAZİ: Romantizmi geri plana atıp mantıklı ilişkiler içinde olacaksınız. İş konusunda mücadele verirken avantajlar önünüze gelecek. Karşılaştığınız kişilerden yardım alın. Sürprizler sizi sevindirecek.

AKREP: Bugün partnerlerinizi hiçbir konuda eleştirmeyin. Huzursuz taraf siz oluyorsunuz ve haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. Bunu hep yaşadığınız halde yine de kendinizi bir türlü düzeltemiyorsunuz.

Haberin Devamı

YAY: Her zaman siz haklı olamazsınız. Kafanızda yarattığınız suçluyu hedef tahtasına oturtmayın. Bu konuda çok sık hata yapıyor ve sonuçta her zaman üzülen siz oluyorsunuz. Duygularınıza gem vurun.

OĞLAK: Atılganlığınızla öne çıkıyorsunuz. Aşkta kıskançlık söz konusu. Bu konuda çok sağduyulu davranmak zorundasınız. Partnerinizin üzerinde gücünüzü kullanmak için akıllı olmalı ve strateji izlemelisiniz.

KOVA: Gününüz beklediğinizden iyi geçecek. Karşılaşacağınız kişiler size her anlamda destek verecekler ve fayda göreceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi canlı tuttuğunuz müddetçe iş fırsatları size gelecek.

BALIK: Bugün önemli ve sonuç bekleyen sorunlarınız için zamanı kullanın. Sizin için en iyi çözüm zamana oynamak. Bu arada partnerinizin sizinle ilgili samimi ve yapıcı düşüncelerinden faydalanmalısınız.