Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 25 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 25 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 25 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammed A.'yı (9) 1 yıldır alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan teyze Kamuran Pınar A., savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

Tayininin çıktığı Diyarbakır'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ferhat Özer'in, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü için hazırlanan klipte, özel harekatı temsilen Türk bayrağı taşıdığı öğrenildi.

Kenya’da Meru’dan Mombasa’ya giden yolcu otobüsünün Nithi Nehri üzerindeki köprüden geçtiği sırada yaklaşık 40 metre yükseklikten nehir yatağına düşmesi sonucu 24 kişi hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sünnet düğününe katılan 850 davetliden yaklaşık 200 misafir zehirlendi. düğünde dağıtılan tavuklu pilavdan zehirlendiği tahmin edilen kişiler hastanelerde tedaviye alınırken, tahlil için yemekten numune alındı.

Antalya’da inşaat şantiyesinde gece bekçiliği yapan 60 yaşındaki adam yatağında ölü bulundu.

Güne Dair Notlar

  • 25 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,76 TL, euro ise 18,16 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: 5. Dalga, STAR TV: 20.00 Sinema: Aykut Enişte, ATV: 20.00 Sinema: Ateş Yağmuru

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Sinema: Çelik Yumruklar

Günlük burç yorumları

KOÇ: Duygular yine coşkulu. İşinizle ilgili bazı konular yeniden gündeme gelebilir, bu defa eski hatalarınızı tekrarlamamaya çalışmalısınız. Ufkunuz açık. Duygu iniş çıkışları yaşamanız normal. Bugün cazipsiniz ve çekicisiniz.

BOĞA: Yoğun bir çalışma temposuna girdiniz. Yaptığınız işin tüm sorumluluğunu yüklenmeniz, bazı kıskançlıkların ortaya çıkmasına neden oluyor. Aşkta fazla inatçı bir yapınız var. Sevdiğiniz kişi sizi ikna etmekte zorlanıyor.

İKİZLER: İş konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. Merkür gezegeninin etkisiyle işinizde ısrarcı ve kararlısınız. Bu nedenle sonuç lehinize gelişiyor. Yaşam kelebeği olmak size çok yakışıyor. Bunların değerini bilmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadede yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzden çevreniz size güveniyor. Aşk size yakışıyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır. Geçmişi unutun.

ASLAN: Güçlü hafızanız her konuda size yardımcı. Size yapılan haksızlıkları unutmayışınız, iş yaşamınızı zorluyor. Aslında haklısınız. Siz görkemli duyguların insanı olmaya devam edin. Coşkulu yapınıza haksızlık ediliyor.

BAŞAK: İş yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive ediyor. Yeniliklere kapalısınız. Çevreniz sizi ikna etmek zorunda kalabilir. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor. Bazen zorlanıyorsunuz.

TERAZİ: İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Düzenli ilişkileri sevdiğiniz halde, üzerinize fazla düşülmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz.

AKREP: İş motivasyonunuzun olumlu günlerinden biri. Düşünüyor, hayal ediyor ve yaşama hızlı bir şekilde geçiriyorsunuz. Kıskançlığa hedefsiniz. Aşırı duygusal ve kıskanç günlerinizden biri. Çekiciliğiniz ve cazibeniz.

Haberin Devamı

YAY: İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize bir iş icat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine, kesin çözüm bulmayı deneyin.

OĞLAK: Çevreniz kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Bugün aşkla aranız iyi değil. Somurtarak bir yerlere varamazsınız. İçinizi acıtan çok şey var.

KOVA: Kendinize yeten yoğun çabalarınızın tek şahidi, yine kendiniz olmaktan bıktınız. Oysa takdir edilmeye ne çok ihtiyacınız var. İçinizde sebebini tahmin edemediğiniz korkularınız var. Olmuşlukları yok edemezsiniz.

BALIK: Hep kendi pencerenizden baktığınız bu yaşamda kayıplarınızın olması doğal. İş yaşantınızda anlaşılma savaşları veriyorsunuz. Aşkı algılama biçiminiz çok farklı. Kendinizi haklı görmek için aracılara ihtiyacınız yok.

Haberin Devamı