Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 27 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 27 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 27 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Zonguldak’ta yolda yürüyen genç, kaldırımın çökmesiyle birlikte oluşan çukura düştü. Yaralının çığlıkları üzerine imdadına yetişen esnaf da çukura düşerek yaralandı. Parkın yanındaki olayın gece yaşanması ise büyük bir faciayı önledi.

Manisa’da 3 yıl önce akciğer sertleşmesi teşhisi konulan ve oksijen makinesine bağlı olarak yaşayan 3 çocuk annesi Aysel Yağcılar doktorlardan hastalığına çare arıyor. Talihsiz kadının 10 yaşındaki kızı Sevda’nın ise “Annemin eski haline kavuşmasını istiyorum” sözleri yürek yakıyor.

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinde FBI ajanları tarafından yapılan aramayı desteklemek için kullanılan beyanname düzenlenerek yayınlandı.

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "Zaporijya Nükleer Santrali çevresindeki durum son derece endişe verici" dedi.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Medyada yer alan ve kamuoyuna yansıyan 'İşte Benim Stilim' isimli programın yarışmacısı N.H.'nin sosyal medya paylaşımları sonrası basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur" ifadesi kullanıldı.

 

Güne Dair Notlar

  • 27 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18,16 TL, euro ise 18,09 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Tel şehriye çorbası
  • Fırında tavuk but
  • Sebzeli pilav
  • Haşhaşlı revani

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

 

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Eğlence: İbo Show (STAR)

Yerli Dizi: Kardeşlerim (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Yüz Numaralı Adam (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün gideceğiniz ortamlarda bazı kişilerin dikkatini çekerek, ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz. İletişimde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

BOĞA: Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, cesurca ve akıllıca yapacağınız manevralar.

İKİZLER: Yüzünüze yerleşmiş bulunan sakin havanızın altında; kimsenin beklemediği kadar ketum ve yanlış adım atmayacak kadar sağlamcı bir kişiliksiniz. Bugün kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz. Aileniz sizi destekliyor.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna daha çok yoğunlaşmalısınız.

ASLAN: Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve çok yoruluyorsunuz. Eski olayları gündeme getirmemelisiniz.

BAŞAK: Ay sizin sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak ve sosyal aktivitelere daha fazla yer verebileceksiniz. Bugün iletişim konusunda başarılısınız. Çevrenizde olağanüstü güzelliklere yer vermek gibi saplantılar içindesiniz.

TERAZİ: İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Enerjinizi maddesel, kişisel konulara istediğiniz gibi aktarabilecek ve girişimciliğinizi gösterebileceksiniz. İletişiminiz mükemmel gelişiyor. İşinizi şansa bırakmamalısınız.

AKREP: Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklayın. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut. Büyük başarılara hazır olun. Güçlü konumunuzu kıskanan kişilerin varlığı sizi huzursuz edebilir.

Haberin Devamı

YAY: Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Takıntılarınızdan uzaklaşın. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Bazı kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu karşılaşmalar çok önemli, unutmamalısınız.

OĞLAK: İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri hoşunuza gidecek.

KOVA: Duygusal ilişkileriniz için mükemmel bir performans. Partnerinizle güçlü bir çekim gücü içinde olmanız aynı zamanda aranızda bir güç birliği oluşturmanıza neden oluyor. Onunla birlikte yeni projeler içine gireceksiniz.

BALIK: Karşıt yeni ay başarınızı ortaya çıkaracak bir konum sergiliyor. Yaptığınız her işe yaratıcılığınızı katacak enerjiye sahipsiniz. Paylaşmanız gereken konuların geri dönüşü gayet iyi. Kendinize güveniniz olumlu.

Haberin Devamı