Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 27 Aralık 2021

Güne Başlarken | 27 Aralık 2021

Paylaş
Güne Başlarken | 27 Aralık 2021

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı
  • Bursa-İzmir-İstanbul otoyolunda Gemlik gişeleri yakınlarında 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
  • Dışişleri Bakanlığı, Burkina Faso'da meydana gelen, orduya bağlı 41 gönüllü ile sivilin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısına ilişkin taziye mesajı yayımladı.
  • CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a prostat kanseri teşhisi konulduğu bildirildi.
  • Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102'nci yıl dönümünde yayımlandığı mesajında "Hazırlıkların, amaçların, hedeflerin tamam olduğu; temelinde bir inanç, ufkunda bir fikrin bulunduğu, zafere kilitlenmiş bir harekâtın adeta hücum emridir 27 Aralık" dedi.
  • Eskişehir’de 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Güne Dair Notlar

  • 27 Aralık günü saat 7.35'te dolar 10, 93 TL, euro ise 12, 37 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 11°C, 15°C  Parçalı ve çok bulutlu
Antalya, 11°C, 18°C  Çok bulutlu, doğu ilçeleri hafif sağanak yağışlı
Ankara, 0°C, 8°C  Parçalı ve çok bulutlu
Trabzon, 8°C, 17°C  Parçalı ve az bulutlu
Diyarbakır, -3°C, 8°C  Az bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Çok Güzel Hareketler 2, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kalp Yarası, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kuruş, FOX: 20.00 Yerli Dizi: Yasak Elma

27 Aralık günlük burç yorumları

KOÇ: Aile içi sorunlar tetikte. Bu dönem, sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Bazı sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

BOĞA: Yollarla ilgili beklentilerinizde duraksama olabilir. Duygularınızı saklayacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi kaybetmeyin.

İKİZLER: Maddi sorunların gündeme gelmesiyle düşünceleriniz allak bullak. Beklenmeyen harcamalara sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi şekillendirmekte fayda var. Sakin düşünmeli ve hiçbir şeye kızmamalısınız. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz için kendinizi kapatabilirsiniz.

ASLAN: Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısını incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor.

BAŞAK: Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve değişik gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin zekasından etkileneceksiniz. Çevre koşullarını arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz.

TERAZİ: Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönem. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar havada kalabilir. Suskun bir havaya girecek ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacak.

AKREP: Yurt dışı seyahatleri gündemde. Görüşeceğiniz kişilerin düşünceleri sizinle aynı olabilir. Onlara dost olmak için şans verebilirsiniz. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine sarılmanızda fayda var.

YAY: Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda ilham veren gezegen Neptün’ün geri hareketi sizi etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her sorununu yüklenmenize karşın bazen karşılığını alamıyorsunuz. Büyük işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin verin.

KOVA: Kendinizi bir konuya odaklayın. Bağlantıda olduğunuz kişilere cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçindeki sesi doğru kullanabileceksiniz.

BALIK: Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini olumlu bir şekilde değiştiriyor. Şekillendirdiğiniz düşünceleriniz çevreniz tarafından destek görecek.