Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 27 Haziran 2022

Güne Başlarken | 27 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 27 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -A Milli Kadın Voleybol Takımı, 19. Akdeniz Oyunları'nda ilk maçında Cezayir'i 3-0 mağlup etti.

-Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir sokak düğününde çıkan kavgada tabancayla vurulan 2 kişi yaralandı.

-Zonguldak'ta gece saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan kuvvetli sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Polis ve jandarma ekipleri merkezi konumda sık sık devriye atarak vatandaşları uyardı. Birçok vatandaş iş yerlerini su basmaması için önlem aldı.

-19’uncu Akdeniz Oyunları'nda 60 kiloda ülkemizi temsil eden milli karateci Eray Şamdan, finalde Ala Salmi'yi 5-0 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

-Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde vatandaşlar tarafından sallandığı yönünde ihbar yapılan inşaat çalışmasının bitişiğindeki eski bina tedbiren tahliye edildi.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 27 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,61 TL, euro ise 17,54 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Çok Güzel Hareketler 2, STAR TV: 20.00 Sinema: Organize İşler, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Sevmek Zamanı

SHOW TV: 20.00 Sinema: Kaçış Planı 3, TRT 1: 20.00 Sinema: Tomris

Günlük burç yorumları

KOÇ: Takıntılı düşünceleriniz işlerinizin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşullar sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Arkadaş çevrenizde olumlu tablolar oluşturmuş durumdasınız.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Garantili işlerden hoşlandığınız için yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranıyorsunuz. Anlaşmalar konusunda yüksek performans sergiliyorsunuz.

İKİZLER: Dost çevresindeki sohbetlerde keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınızın dışına taşabilir. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.

YENGEÇ: Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyor ve hırslarınızın esiri oluyorsunuz. Planladığınız işleri bir an önce hayata geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Tendinize zaman ayırmalısınız.

ASLAN: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birleştirebiliyorsunuz. İşinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğe yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven duygusu önemli.

Haberin Devamı

BAŞAK: Merkür, toplumsal ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor. Yapmayı planladığınız işler konusunda yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız.

TERAZİ: Neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.

AKREP: Kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Hedeflerinize doğru yol almanız sizi mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilemde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var, siz de biliyorsunuz.

YAY: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Merkür, düşündüğünüz her işi yaşama geçirme konusunda istediğiniz desteği veriyor. Zihinsel aktivitenizin yoğun ve güçlü olması istediğiniz şartları size sunacaktır.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

KOVA: İlişkiler konusunda aceleci kararlar almamalısınız. Sürekli değişim yaşıyorsunuz. Uranüs’ün etkileri yüzünden kafanız karışabilir. Enerjinizi doğru kullanmanız gerektiği konusunda kendinizi disipline etmelisiniz.

BALIK: Taleplerinizin çok fazla olduğu bir gün. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, ilişkilerinizde istenmeyen karışıklıklara neden olabiliyor. Kısa vadeli çözümlerle durumu yatıştırmalısınız.