Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 28 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 28 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 28 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

 

Sen uyurken neler oldu?

 -Erzurum’da kavşağa dikkatsiz giren sürücüler kafa kafaya çarpıştı. Üniversite istikametinden Havuzbaşı istikametine gelen otomobil ile kavşaktan dönen otomobil çarpıştı. Kazada otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolmasıyla beraber Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün bahçe duvarına çarparak durabildi.

-İtalya Serie A'nın 3. haftasında oynanan Juventus - Roma karşılaşması 1-1 sona erdi.

-Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobilin beton bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

-Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 1-0 galip geldikleri Ümraniyespor maçının ardından, Balotelli ile yaşadıkları tartışmaya değinerek, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeyler de söyletiyor ama benim için orada bitmiştir olay” dedi.

Haberin Devamı

-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Ek ödeme almayan hekim veya sağlık çalışanı personel kalmayacak” dedi.

 

 

Güne Dair Notlar

  • 28 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18,16 TL, euro ise 18,10 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Tel şehriye çorbası
  • Fırında tavuk but
  • Sebzeli pilav
  • Haşhaşlı revani

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Cehennem (KANAL D)

Sinema: Kuşatma: Nişancının Gözü (STAR)

Yerli Dizi: Gül Masalı (ATV)

Sinema: Züğürt Ağa (SHOW)

Yerli Dizi: Tozluyaka (FOX) 

Günlük burç yorumları

KOÇ: İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluğa korkusuzca katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Mars, maddeye olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor.

BOĞA: Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramının en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Organizasyon yeteneğinizi ortaya koyacaksınız.

İKİZLER: Fazla yoğun programların içinde bulunmamanızda fayda var. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler var. Kariyeriniz önem kazanacak ve daha çok para kazanmanın yollarını arayacaksınız.

YENGEÇ: Sosyal ve ikili ilişkilerinizde ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi doğru kullanmak zorundasınız. Bazı gerçekler karşısında belirsizlik gösterebilirsiniz. Sağlığınızın hassas olduğu bir gün.

Haberin Devamı

ASLAN: Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz birçok konu ilginizi çekebilir. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz.

BAŞAK: Hislerinizde hiç yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. Bugün kendinizi yeniden sınayacak ve tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz.

TERAZİ: Yeni dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz. İlginç kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığının farkındasınız. Yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP: İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz artık. Olayları takmıyorsunuz. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor.

Haberin Devamı

YAY: Güneş tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı güçlendiriyor. Mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz ve yeni değişimler arzuluyorsunuz.

OĞLAK: Güneş kombinasyon burcunuz Başakta ilerleyerek güç ve isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız mevcut. Özellikle, bugün 23.12 / 20.01 size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalısınız.

KOVA: Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Ay düğümünden dolayı bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor. Ama siz yaşantınıza olumlu bakmalısınız.

BALIK: Değişim içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. Ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getirmeyi çok iyi biliyorsunuz. Olayları fazla abartmamayı öğrendiniz.