Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 29 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 29 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 29 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Bursa’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü köprünün bariyerlerine çarparak takla attı. Kazada sürücü Burhan Yıldırım (25) yaralanırken servis minibüsünde yolcu bulunmaması olası bir faciayı önledi. Kazanın ardından olay yerine gelen sürücünün yakınları, Yıldırım'ın öldüğünü sanarak gözyaşı döktü.

-Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin gitme arzusunun olduğunu söyledi.

-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Hayat insana her gün yeni bir şey öğretiyor. Örneğin; hangi sağlık çalışanı ne kadar teşvik ödemesi alacağını bugün öğrenebilecek" dedi.

-İstanbul Kartal'da alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı hafif ticari araç, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kazada 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hafif ticari aracın altında kalan 2 yaya, cadde üzerinde bulunan iş makinası ile kurtarıldı.

Haberin Devamı

-Yozgat’ın Çekerek ilçesinde etkili olan fırtına, dolu ve sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi.

 

Güne Dair Notlar

  • 29 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18, 18 TL, euro ise 18, 03 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • tarhana çorbası
  • fırında köfte patates
  • sebzeli bulgur pilavı
  • şekerpare

Tarifler için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Cehennem Melekleri, STAR TV: 20.00 Sinema: Komşum Bir Ajan, ATV: 20.00 Sinema: Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Sinema: Deha

Günlük burç yorumları

KOÇ: Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak ve onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

BOĞA: Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda başarılı davranıyorsunuz.

İKİZLER: Çevrenizde sizi kuşatan yanlış kişilerin dengesiz davranışları canınızı sıkabilir. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmek istiyor ve bulunduğunuz şartlardan sıkılıyorsunuz. Bugün eğlenceli ve ilginç konular ortaya çıkacak.

YENGEÇ: Güneş kombinasyon burcunuz Başakta ilerliyor ve arayışlarınızı gündeme getiriyor. Duygusal akıcılığınızın bugün çok yüksek. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, daha da hızlanmalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN: Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kardeşlerinizle ilgili yapacağınız konuşmalar, yaratıcılığınız konusunda size yeni ufuklar açacaktır.

BAŞAK: Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

TERAZİ: Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

AKREP: Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Jüpiter çalışma evinizde geri giderken maddi konularda temkinli yapıyor. Neptün Balık burcunda geri giderken duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, tuhaf ilişkilere kalbiniz daima kapalı.

Haberin Devamı

YAY: Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Olaylara esnek bakmalısınız.

OĞLAK: Cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Neptün Balık burcunda geri giderken çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız.

KOVA: Pürüzlerden kurtulmalısınız. Bugün, arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

BALIK: Aşkta tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılıyor. Çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Kendinize olan güveninizi çevrenize de yansıtmalısınız.

Haberin Devamı