Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 3 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 3 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 3 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı verdi.

Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan yola çıkarak dün akşam saatlerinde Sarıyer açıklarına demir atan mısır yüklü Razoni isimli gemi, bugün yapılacak denetimi bekliyor. Sarıyer açıklarında bekleyen gemi, havadan görüntülendi.

Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, muayenehanesinin girişine dana dili bırakılarak tehdit edildiğini duyurdu.

Tayvan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyaret edeceği gün Çin’e ait 21 savaş uçağının Tayvan hava sahasını ihlal ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 3 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,95 TL, euro ise 18,28 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?


  • mercimek çorbası
  • tepside kumpir
  • lazanya
  • vişne kompostosu

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Yanlış diyet yaptığınızı gösteren 5 işaret

  • SÜREKLİ AÇ HİSSETMEK
  • VÜCUT HAMLIĞI
  • SİNDİRİM PROBLEMİ
  • SAÇ DÖKÜLMESİ
  • ZAYIF BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?

SHOW TV: 20.00 Sinema: Atla Gel Şaban, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu, moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için; her konuya uygun çözümler getiriyorsunuz.

BOĞA: İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor. Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Gücünüzün farkındasınız.

İKİZLER: Kişiliğiniz, duygusal ilişkileriniz ve yaşadığınız çelişkiler kafanızın karışmasına neden oluyor. Geçmişe bakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Geleceğe ait planlar yaparken o kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz ki çevreniz şaşırıyor.

YENGEÇ: Venüs’ten aldığınız olumlu etki sayesinde kişisel görüntünüzde gözle görülür bir cazibe var. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Temponuz hızlanıyor.

Haberin Devamı

ASLAN: Partneriniz duygularınızı paylaştığı zamanlar yaşama gücünüz artıyor. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görünüyor. Şanslı dönemlerinizden birindesiniz. Hızlı düşünüp karar vermelisiniz. Ara sıra dinlenmelisiniz.

BAŞAK: Yalnızlık duygusu tarzınız değil ama, kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var. Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak geleceğinize güvenle bakmak istiyorsunuz.

TERAZİ: Israrcı ve inatçı davranırsanız engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Aşk sizin için ciddi bir olay ama yanlış yorumlanıyorsunuz.

AKREP: Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Gelen fırsatlara hayır dememelisiniz.

Haberin Devamı

YAY: Güçlü bir enerjiniz var. Her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz. Ani gelişen durumların menşei olmak istemiyorsanız, denetimli gitmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz.

OĞLAK: Bugün duygularınızda asla yanılmıyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerde olmanız, aşkınızı daha da güçlü kılıyor. Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda daha da başarılı olmanıza neden oluyor. Doğru yoldasınız.

KOVA: Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Çevrenizi olumlu etkilemek için oldukça uygun bir gün.

BALIK: Çevrenizdeki birçok fikirden yola çıkarak mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Alışkanlıklarınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın faydasını göreceksiniz. Çok bireysel olmayın.