Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 3 Haziran 2022

Güne Başlarken | 3 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 3 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Aydın’ın Efeler ilçesinde etkili olan ve yaklaşık yarım saat süren fırtına adeta ortalığı savaş alanına çevirdi.

 Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde kaza ihbarına giden ekiplerin tabanca ile vurularak öldürülmüş halde buldukları Volkan Yaz'ın (41), kayınpederi Hamit Karagöz (58) tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyelikleriyle ilgili "Bize saldıran terör örgütüne destek veren ülkeden müttefik olursa, siz müttefik olacaksanız, biz sizin kaygılarınızı anlıyoruz. Sizin de müttefiklerin kaygılarını anlamanız lazım. Anlamak yetmez, gidermek lazım" dedi.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren üniversite öğrencisi Özhan Ulusoy (24) denizden çıkarılırken, hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, öğrencinin, "Başıma bir şey gelirse organlarımı bağışlayın" sözü üzerine organlarını bağışladı.

Haberin Devamı

Başkent'te gün boyu etkili olan sıcak hava, akşam üzeri yerini bulutlara bıraktı. Akşam saatlerinden itibaren art arda şimşekler çakarken o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Geceyi aydınlatan şimşekler Başkentlilere görsel şölen oluşturdu. Ankara Valiliği ise ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu. 

Güne Dair Notlar

  • 3 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,48 TL, euro ise 17,74 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Arka Sokaklar (KANAL D)

Yerli Dizi: Kaderimin Oyunu (STAR)

Yerli Dizi: Yalnız Kurt (ATV)

Yerli Dizi: Aziz (SHOW)

Yerli Dizi: İyilik (FOX) 

Akşama ne yesek?

  • KREMALI BROKOLİ ÇORBASI
  • FIRINDA TAVUK BUT
  • MEVSİM SALATASI
  • ÇİLEKLİ BROWNIE

Tarifler için tıklayın!

 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Sizin idealleriniz çok önemli. Düşündüklerinizin gerçekleşmesi mümkün değil. Yapacağınız yeni anlaşmalara özen göstermelisiniz. Bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Siz sert çizgiler çizen bir yapıya sahipsiniz.

BOĞA: Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissediyorsunuz. Değişik düşüncelerle bocalayacağınız bir gün. Son günlerde fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken hata kabul etmiyorsunuz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajı düşünüyor, yeni düzen kurmaya çalışıyorsunuz. İddialaşmayı sevmeniz güveninizin güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

YENGEÇ: Bugün, sevdiklerinizle bir araya gelerek özellikle eski konularla ilgili unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da yeni problemler artabilir.

ASLAN: Duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız. Duygularınızın yoğunluğuna dur diyemiyorsunuz.

BAŞAK: Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün, yapılanmaya ihtiyaç duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

TERAZİ: Bugün kendinizden başka kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

Haberin Devamı

AKREP: Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif olduğu zaman, enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeyi aşmamaya çalışmalı, gerekli atılımlara başlamalısınız.

YAY: İsteklerinizdeki fiziksel artış sizi karşı cinse karşı çekici yaparken, vazgeçilmez olduğunuz duygusuna kapılabilirsiniz Katılacağınız bir grup aktivitesinde karşılaşacağınız kişi seveceğiniz biri olabilir.

OĞLAK: Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar ortaya çıkabilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan mantıklı düşünmelisiniz. Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bugün girişimci yapınız öne çıkacak.

KOVA: Doğrularınızdan taviz vermediğiniz için bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar. Bugün tepkili davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Siz ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız.

BALIK: Bugün, bütçenizi zorlayacak sıra dışı olayların gündeme gelmesi ve kan bağınız olan kişilerin yanlış davranışları günlük işlerinizi aksatabilir. Yapmanız gereken aktiviteleri ayrıntılarla planlayın.

Haberin Devamı