Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 30 Ocak 2022

Güne Başlarken | 30 Ocak 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 30 Ocak 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

  • Düzce’de akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan sis sebebi ile görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü. Sis sebebi ile göz gözü göremedi.
  • Antalya’nın Manavgat ilçesinde devlet hastanesine kontrol amacıyla gelen Emre-Selcan Deniz çiftinin anne karnında ölen ve dün gece sezaryenle alınan bebekleri toprağa verildi.
  • Edirne’de, TIR’ın kırımızı ışıkta bekleyen otomobile çarptığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralanan otomobil sürücü Gamzel Kartal, yaptırdığı Kovid- 19 testinin pozitif olduğunu kaza yerinde öğrendi. Bulgar TIR sürücüsü Antoni Panayotov Todorov’un yapılan kontrolünde ise 1.70 promil alkollü olduğu belirlendi.
  • İtalya’da devam eden cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 8’inci turunda mevcut Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, yeniden cumhurbaşkanlığına seçildi.
  • Antalya’nın Serik ilçesinde, evde sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle anne ve 1 yaşındaki bebeği yaşamını yitirdi, baba ve 5 yaşındaki kızı ise zehirlendi. Ailenin Kovid- 19 karantinasında olduğu öğrenildi.

Güne Dair Notlar

  • 30 Ocak günü saat 7.40'ta dolar 13, 55 TL euro ise 15, 11 TL.
Hava durumu ise şöyle: 


Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

30 Ocak günlük burç yorumları

KOÇ: Arkadaş çevrenizde yardımsever duygularınızın öne çıkmasıyla ortam renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. Konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz.

BOĞA: Duygusal iniş-çıkışlar yaşıyorsunuz. Çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleriyle hareket etmek isteyebilirsiniz. Olayların gidişatı sizin için önemli.

İKİZLER: Duygusal yaşamınıza derin anlam katmak isteyebilirsiniz. Hisleriniz güçlü. Çekiciliğinizi öne çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Hareketleriniz daha anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Pratik çözümler arayışındasınız.

ASLAN: Duygusal konuların öne çıkmasıyla birçok konuda derin düşünceler içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

BAŞAK: Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendinize göre yorumluyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak kendinize daha çok zaman ayırmalısınız.

TERAZİ: Aşk yaşantınızda ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Beklenmeyen işler gündeme gelebilir. Olayları akışına bırakmalısınız.

AKREP: Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı şekilde yaklaşıp yoğunlaşıyorsunuz.

YAY: Sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Çabalarınızı işinize rahatça aktarabileceksiniz. Bazı kişilerin sizden etkilenmeleri için çaba göstermemenize karşı size ilgileri fazla olacak.

OĞLAK: Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve gelecek tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

Haberin Devamı

KOVA: İlginç fikirleriniz var ve olayları çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar veriyorsunuz. Yolculukların size kazandıracağı maddiyatı bugünlerde gözden geçirmelisiniz.

BALIK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Kendinize disiplin getirmek istiyorsunuz. Bugün her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizin desteğine ihtiyaç duyacaksınız.