Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 31 Mart 2022

Güne Başlarken | 31 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 31 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

İstanbul Kağıthane'de, 4 gündür kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Seher Akkoyun bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu. İlk belirlemede yüksek dozda uyuşturucu kullandığı anlaşılan kadının cesedinin yanında, şırınga bulunduğu öğrenildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin yeni korona virüs tablosu açıklandı. 30 Mart’ta açıklanan 24 saatlik verilere göre, 14 bin 993 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 53 oldu. Bir günde toplam 277 bin 537 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı 18 bin 856 olarak kaydedildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, 31 Mart Perşembe günü Moskova saatiyle 10.00'dan itibaren yalnızca insani amaçlarla ateşkes ilan ettiğini duyurarak, sivillerin ve yabancı vatandaşların Mariupol'den Zaporijya'ya tahliyesi için ek bir insani koridor açacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Rusya'nın Kiev ve Çernihiv'e saldırılarını azaltma kararına rağmen hala saldırılara devam ettiğini söyleyen Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ”Kimsenin sözüne inanmıyoruz. Savaş alanında gerçek bir durum var” dedi.

Slovakya Dışişleri Bakanlığı, Slovakya'nın ülkedeki Rusya’nın Bratislava Büyükelçiliğinde görevli 35 diplomatı sınır dışı etmeye karar verdiğini açıkladı.

Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil müsabakaları sona erdi. Bu stilde 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Türkiye, takım halinde Avrupa ikincisi oldu. Türkiye 141 puanla, 159 Puanla Azerbaycan’ın ardından ikinci sırayı alırken Gürcistan ise 133 puanla üçüncü oldu.

Güne Dair Notlar

  • 31 Mart günü saat 7.35'te dolar 14,65 TL, euro ise 16,36 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 9°C, 19°C Parçalı ve az bulutlu
Antalya, 14°C, 21°C Az bulutlu
Ankara, 6°C, 20°C Az bulutlu
Trabzon, 9°C, 16°C Az bulutlu
Diyarbakır, 5°C, 20°C Parçalı ve az bulutlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Camdaki Kız, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Bir Zamanlar Çukurova, SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show

TV8: 20.00 Survivor All Star 2022, FOX: 20.00 Mahkum

31 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Sizi sıkan olaylardan kendinizi soyutlayamıyorsunuz. Enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda sizden saklanan sırları öğrenmelisiniz. İlginç bir gün geçireceksiniz.

BOĞA: Yaşamla ilgili bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalıyor, mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Organizasyonların artmasıyla yaşantınız renklenecek.

Haberin Devamı

İKİZLER: İsteklerinizle karşı tarafı etki altına alabileceğiniz bir gün. Tepe evinizdeki Ay sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz. Kafanız karışık.

YENGEÇ: Tartışmalarından uzak kalmak istemiyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmak, başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Fakat bu özelliğinizi kimseye hissettirmemeyi başarmakta üstünüze yok.

ASLAN: Bugün hırslı yönlerinizin öne çıkacağı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar size ders olabilir.

BAŞAK: Ay, bugün felsefi yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Yoğun bir tempo içindesiniz ama birçok işi başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

Haberin Devamı

TERAZİ: Romantik duygular içindesiniz. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını net şekilde çizin. Bazı hatalar kendiliğinden düzelecek.

AKREP: İlişkilerinize çekimser bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden rutin işleriniz aksıyor. Size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengelerinizi kurarken her zamankinden fazla zorlanacaksınız.

YAY: İletişim gezegeni Merkür çevreyle ilişkilerinizde bazı değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

OĞLAK: Çevre faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli olacak. Fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Enerjinizi ilişkilerinizde rahatça kullanabilecek beceriye sahipsiniz. Yollarla ilgili planlarınız olacak.

KOVA: Gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Özgürlüğünüzü hiçbir şeye değişmemeniz hayranlık uyandırıyor. Bazı kusurlarınızı çok iyi saklıyorsunuz.

Haberin Devamı

BALIK: Bu dönem kişisel savaşlarınız çok fazla oldu ve bozulan ilişkileri düzeltme konusunda ara buluculuk yapmak zorunda kaldınız. İyi niyetiniz bazen sizin aleyhinize gelişiyor. Her şeyden etkileneceksiniz.