Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 4 Haziran 2022

Güne Başlarken | 4 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 4 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Bursa'da aralarında husumet bulunan amca, 2 yeğenini silahla vurarak öldürdü.

 Balıkesir'in Karesi ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 01:58'de Balıkesir'in Karesi ilçesinde 4.7 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaz dönemlerinde Sibirya'da çıkan orman yangınlarına karşı Rusya'nın Sibirya Bölgesi'ndeki Yakutistan'da yapay yağmurlar yağdırılması emri verdi.

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Almanya'nın Ukrayna'ya verdiği desteğin devam ettiğini belirterek, "Putin kelimelerle durdurulamaz" dedi.

Adıyaman’da evlerinin önünde oyun oynadığı esnada geri geri giden minibüsün altında kalan 5 yaşındaki Meryem, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanılan feci olay kameralara ise saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

Erzurum’da psikolojik rahatsızlığı olan şahıs polis ekiplerine bıçakla saldırdı. Saldırıda bir polis bıçakla boynundan yaralandı.

Güne Dair Notlar

  • 4 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,43 TL, euro ise 17,59  TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: Bıçak Sırtında (STAR)

Yerli Dizi: Kardeşlerim (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Postacı (FOX)

Akşama ne yesek?

 

Tarifler için tıklayın!

 

 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Ay, çevreyle ilişkilerinizde duygusal değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Yapıcı beraberlikler içindesiniz. Enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

BOĞA: Günlerdir içinizde savaşıyorsunuz. Çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda arabuluculuk yapmak zorunda kaldınız. İyi niyetiniz bazen aleyhinize gelişiyor. Her şeyden çabuk etkileneceksiniz.

İKİZLER: Sizi sıkan olaylardan kendinizi soyutlayamadığınız için enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda sizden saklanan sırları öğrenmeye çalışmalısınız. İlginç bir gün.

YENGEÇ: Yaşamınızla ilgili bir başlangıç arifesindesiniz. Duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor, mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Organizasyon ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantınız renklenecek.

Haberin Devamı

ASLAN: İlişkilere çekimser bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden günlük rutin işleriniz aksıyor. Size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengelerini kurarken çok zorlanacaksınız.

BAŞAK: Hırslı yönlerinizin öne çıkacağı bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor ama onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar, size ders olabilir.

TERAZİ: Bugün fikir tartışmalarından uzak kalmak istemiyorsunuz. Aklınızı ve enerjinizi doğru kullanarak başkalarına örnek olmak isteği duyuyorsunuz. Ama bunu kimseye hissettirmemeye çalışacaksınız.

AKREP: İsteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün. Tepe evinizdeki Ay sayesinde direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara daha çok ağırlık vereceksiniz. Kafanız karışık.

YAY: Ay bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok.

Haberin Devamı

OĞLAK: Gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Özgürlüğünüzü hiçbir şeye değişmemeniz çevrenizde hayranlık uyandırıyor. Bazı kusurlarınızı çok iyi saklıyorsunuz.

KOVA: Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacaksınız. Enerjinizi ilişkilerinizde rahatça kullanabilecek beceriye sahipsiniz. Yollarla ilgili planlarınız var.

BALIK: Romantik duygular içindesiniz. Bugün içgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Bazı hatalar kendiliğinden düzelecek.