Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 4 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 4 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 4 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 Samsun'da denizde boğulma tehlikesi geçiren kızını kurtarmak isteyen baba baygın halde sudan çıkartıldı. Baba-kız hastaneye kaldırılırken, olay yerinde ailesi ile piknik yapan hemşirenin kalp masajı yapıp ilk müdahaleyi yaptığı baba kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kızı ise tedavi altına alındı.

Konya’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Jake Robert Mclean, Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaza geçirdi. Kazada Mclean yaşamını yitirirken Yazmin Oukhellou ağır şekilde yaralandı.

Kahramanmaraş’ta geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki bir alışveriş merkezine düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Güne Dair Notlar

  • 4 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 16,77 TL, euro ise 17,48 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Uzay Yolcuları, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Sevmek Zamanı

SHOW TV: 20.00 Eğlence: Güldürme Beni, TRT 1: 20.00 Sinema: Bumble Bee

Günlük burç yorumları

KOÇ: Çalıştığınız kişiler yerine getirilemez istekleriniz yüzünden iş konusunda pek size yaklaşmak istemiyorlar. Çünkü, zaman konusunda karşınızdakileri çok sıkıyorsunuz. Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

BOĞA: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, ilişkinizde umursamaz davranıyorsunuz. Bu vurdumduymazlığınıza kızan partneriniz size tavır koyunca pişman olup telafi etmeye çalışıyorsunuz.

İKİZLER: Cesaret ve ataklığınızla grup sporlarında aranılan kişisiniz. Ama sağlık için değil, adeta savaşırcasına mücadele ediyorsunuz. Bu nedenle de kazalar eksik olmuyor. Spordan sonra soğuk içeceklere saldırmayın.

YENGEÇ: İlk anda insanlar üzerinde soğuk bir imaj bırakmanıza rağmen, kısa sürede cana yakın biri olduğunuz ortaya çıkıyor, vazgeçilemeyen dostlar arasına giriyorsunuz. Fedakarlık yapmayı çok seviyorsunuz.

ASLAN: Bir kere aşk duygusunu tanıdıktan sonra hiçbir güç sizi kaçamak ilişkilere yöneltemez. Eğer, sevdiğiniz insan size her yönden güven veriyorsa bağlılığınız artar. Sizi tek kusurunuz kıskançlığınız.

Haberin Devamı

BAŞAK: İyi niyetiniz nedeniyle yakın arkadaşlarınız bile sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Oysa siz saygınızdan dolayı beraberce almanız gereken kararları onlara bıraktınız. Sonuçta yıpranan siz oldunuz.

TERAZİ: İçinizde bir yerlerde gerçekleştiremediğiniz düşleriniz duruyor. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Fakat, içinde bulunduğunuz şartları da unutmayın.

AKREP: Aşkı kısa ömürlü ve yüzeysel yaşama eğiliminiz var. Partnerinize karşı bu şekilde davranırsanız başınıza her gün dert olabilir. Çünkü, bu konuları kabullenemeyen biri olarak intikam için her şeyi yapar.

YAY: Bazı konulardaki rahatlığınız, bir başkası için stres kaynağı oluyor. Size ait olan sorumluluklarınızı ve gerçekten sizin yapmanız gereken işleri sıkıntıya girmeden bir başkasının üzerine atıyorsunuz.

OĞLAK: Evinizde fazla anaçsınız. Sevecenlik, koruyuculuk ve acıma üçgeni içinde kurduğunuz düzen sizin yaşam sorumluluğunuz ve amacınız olmuş durumda. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde daha dikkatli olun.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal konularda yaşayacağınız acıdan çok korkuyorsunuz. Daha önce başınızdan geçen olaylar da bu konuda sizi iyice sindirdi. Böyle anlarınızda çektiğiniz sıkıntıları ve etkilenen midenizi unutmayın.

BALIK: İşi kavrama yeteneğiniz çok iyi. Bu yüzden işlere diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde başlıyorsunuz. Ama daha sonra öne çıkan egolarınız nedeniyle gereken desteği bulamıyor, yalnız kalıyorsunuz.