Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 6 Haziran 2022

Güne Başlarken | 6 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 6 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Burdur’un Gölhisar ilçesi Yeşildere köyünde yarım saatlik şiddetli sağanak yağış sele neden oldu. Yaşanan sel felaketinde sular köy kahvehanesinin içinden geçti, ahırlarda 40'a yakın hayvan telef oldu.

İzmir’de içinde bulunduğu araç uzun namlulu silahlarla taranan ve saldırı sonucu hayatını kaybeden Karşıyaka tribün liderlerinden ‘Dobo Metin’ lakaplı Metin Arslan, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde fotoğraf çektirirken ayağı kayarak dereye düşen ve bir daha kendisinden haber alınamayan Ummanlı turisti arama çalışmalarına üçüncü gününde de devam ediyor.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.

Haberin Devamı

 Nijerya'nın güneybatısındaki Ondo eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişinin öldüğü belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Deniz tabanına boruları yerleştirecek gemi, bugün Çanakkale Boğazı'ndan çıkış yaparak Filyos'a doğru yol aldı” dedi.

Güne Dair Notlar

  • 6 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,49 TL, euro ise 17,71 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Yaşamak Güzel Şey, STAR TV: 20.00 Sinema: Anonim, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Hakim

SHOW TV: 20.00 Sinema: Ölümün Kıyısında, TRT 1: 20.00 Alparslan: Büyük Selçuklu

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, yanınızda çalışan kişilere soğuk davranacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız duygularınızı her zamanki gibi paylaşmaya çalışın. İçine kapanık davranışlar size hiç yakışmıyor.

BOĞA: Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Birçok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Dostlarınızın fikirleri size motivasyon sağlıyor.

İKİZLER: Çevrenizden çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Sevdiklerinize yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız yoğun ve iç sesinizi dinlemek için zamana ihtiyacınız var. Hissettiğiniz güçlü enerji hatalar yapmanıza neden olabilir.

ASLAN: Maddi konularda alacağınız desteğin büyük kısmını sosyal ilişkilerinizde yarattığınız başarılara borçlusunuz. Bugün ben merkezci kişiliğinizin altında yatan yardımsever yapınızı kimse inkar etmiyor.

BAŞAK: Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız. Duygusal yaşantınızda karşı tarafın sizi anlamasını beklememekte yarar var.

TERAZİ: Duygusal anlamda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili yenilikler sizi bekliyor ve partnerinizin istekleri önde olacak. Sosyal yönünüzü ortaya çıkaran çalışmalar size motivasyon sağlıyor.

AKREP: Bugün, öfkenizi denetim altında tutmak zorundasınız. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak çalışmalar içindesiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var ve bunu sizden iyi bilen yok.

Haberin Devamı

YAY: Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Onlarla yapacağınız çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman iş başarınız daha fazla artıyor.

OĞLAK: Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken yapacağınız çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

KOVA: Maddi konulardaki beklentilerinizi çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğinizde kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

BALIK: Bugün, duygularınız her an değişebilir. Parterinizle ilişkinizde karşıt düşünceler içindesiniz. Zarar görebileceğiniz ortamlardan çabuk uzaklaşmayı bilen sezgilerinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.