Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 6 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 6 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 6 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

MSB, tarafından yapılan açıklamada, ''05 Temmuz 2022 tarihinde, Derecik/Hakkâri bölgesinde askeri araçla gerçekleştirilen intikal esnasında meydana gelen trafik kazası sonucunda kahraman silah arkadaşımız P.Er Yusuf GÜRLER ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.'' denildi.

İstanbul Şişli’de bir inşaat alanındaki temel kazma çalışması yapan iki kişi, yaşanan toprak kayması nedeniyle göçük altında kaldı. Toprak altından çıkarılan işçiler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de yabancı uyruklu 10 kişi arasında çıkan tartışmada, bir gencin bıçakla ağır yaralanması sonrası mahalle halkı ayağa kalktı. Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamacada, polis ve mahallelinin sokaklarda didik didik aradığı şüphelilerden biri arazideki otların arasında saklanırken yakalandı.

Haberin Devamı

Sinop’ta denizde çıkan cesedin 27 Haziran’da Kastamonu İnebolu’da sel sularına kapılan bir mezardan sürüklendiği tespit edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz tahıl koridoruyla ilgili "Bir hafta 10 gün içerisinde görüşmelerimizi yoğunlaştırıp neticeye ulaşmaya çalışacağız" dedi.


İstanbul Esenyurt’ta evde tartıştığı annesiyle birlikte kız ve erkek kardeşini tabanca ile öldüren şahıs kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Annesini ve kardeşlerini öldüren şahıs hastaneye kaldırılırken, polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Güne Dair Notlar

  • 6 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,01 , euro ise 17,43 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Seversin, STAR TV: 20.00 Sinema: Küçük Esnaf, ATV: 20.00 Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?

SHOW TV: 20.00 Sinema: Kibar Feyzo, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Akşama ne yesek?

  • YAYLA ÇORBASI
  • BEZELYE YEMEĞİ
  • ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI
  • TAHİNLİ KURU BAKLAVA

Tarifler için tıklayın!

Günlük burç yorumları

KOÇ: Güçlü kararlar verebileceğiniz bir gün. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. Bir süredir sizden haber bekliyor.

Haberin Devamı

BOĞA: Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Fakat sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Bugün iş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

İKİZLER: Duygularınızda samimi olsanız bile onu ikna etmeniz mümkün değil. Sevdiğiniz her zaman kendi duyguları doğrusunda yaşıyor. Sakin bir yapınız olmasına rağmen olayları içinizde biriktirip sonradan patlıyorsunuz.

YENGEÇ: Değişken yapınıza rağmen mantıklı davranıyorsunuz. Çevrenizdekiler sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygularınızı iyi frenliyorsunuz. Onun davranışındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz.

ASLAN: Çevrenize kızdığınız anda içinize dönüyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Bugün farklı bir gün. Onunla yaşadığınız olaylara çekimser bir bakış açısı getirmeniz ilişkinizin sınırlarını zorluyor.

BAŞAK: Yapacağınız anlaşmalarda şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanın. İlişkinizi güçlü kılmak için bazı fedakarlıklar yapmalısınız. Onun sizi tanımasına fırsat vermiyorsunuz. Dramatik davranmayın.

Haberin Devamı

TERAZİ: İdealist yapınızı zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve sizi aşmaya başladı. Her ayrıntıyı hesaplıyorsunuz. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmelisiniz. Bugün daha detaycısınız.

AKREP: Onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor. Yanlış anlaşılmalar yüzünden kırılgansınız. Çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Kilonuza dikkat edin.

YAY: Yaşam dengelerinizde aksaklık çıktığı zaman sıkıntınız artıyor. Bugün birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi bu yüzden size kapris yapıyor. Korkularınız bir an önce yenmelisiniz.

OĞLAK: Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz iş başarınızı olumlu etkiliyor. Kıskançlık zayıf noktanız. Sevdiğiniz kişi bu özelliğinizi iyi bildiği için bu konuda sizinle oynuyor. Fedakarlık size göre değil.

KOVA: Arzularınıza gem vuramazsınız. Farklı olmak için isteklerinizi gerçeğe dönüştürün. Onun huyunu bildiğiniz halde isteklerine karşı gelerek çileden çıkmasına neden oluyorsunuz. İştahınızı dengelemelisiniz.

Haberin Devamı

BALIK: Siz derin duyguların insanısınız. Sessiz bir yapınız var. Birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Aşk yaşantınız epey karışık. Sizi güçlü gördükleri için duygusal olmanıza anlam veremiyorlar.