Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 7 Mart 2022

Güne Başlarken | 7 Mart 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 7 Mart 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

  • ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin öldürülmesi halinde Ukraynalıların hükümetin sürekliliği konusunda planı olduğunu ifade etti.
  • Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Batı tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlara rağmen Rusya’nın bundan ders çıkarmadığını savunurken, Hıristiyanlar için kutsal bir gün olan Pazar gününde Ukraynalıların kendilerine yapılan saldırıları affetmeyeceğini belirterek, "Topraklarımıza düşen 500 roketi affetmeyeceğiz" dedi.
  • Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna'dan bugün yola çıkan 204 kişi ile tahliye edilen Türk vatandaşı sayısının 11 bin 841 olduğunu açıkladı.
  • Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakası ile ilgili bir açıklama yaparak, maç sırasında ve sonrasında sosyal medyadan TFF yöneticilerine yapılan suçlamalarla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
  • Afyonkarahisar’da otomobilden pompalı tüfekle açılan ateşle vurulan şahıs kamyonetle götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı. Ağır yaralanan şahsın tedavisi devam ederken, polis ekipleri olaydan sonra kaçan şüphelileri birkaç saat içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Güne Dair Notlar

  • 7 Mart günü saat 7.35'te dolar 14, 26 TL, euro ise 15, 50TL.

Hava durumu ise şöyle: İstanbul, 5°C, 8°C Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı Antalya, 10°C, 16°C İl geneli sağanak yağışlı Ankara, 1°C, 9°C Öğle saatlerinden sonra yağmurlu Trabzon, 5°C, 10°C Parçalı ve çok bulutlu Diyarbakır, Akşam saatlerinde yağmurlu

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Mandıra Filozofu İstanbul, ATV: 20.00 Sinema: Cinayet Süsü, SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Üç Kuruş

FOX: 20.00 Yerli Dizi: Yasak Elma, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Alparslan: Büyük Selçuklu

7 Mart günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün çevrenizle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. Diş problemleriniz olabilir.

Haberin Devamı

BOĞA: Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yarım kalan işlerinizi bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Hemen değerlendirmelisiniz.

İKİZLER: Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için agresif olabilirsiniz.

YENGEÇ: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Gizli hesaplar içinde olmanız gerekiyor. Gelişebilecek olaylara karşı tedbirli olmalısınız.

ASLAN: İnatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınızın güçlü olması bile sizi tatmin etmeyebilir. Girdiğiniz topluluklara farklı bir bakış açısı ile yaklaşıyorsunuz.

BAŞAK: Disiplininiz fazla ve insanlar size güveniyorlar. Yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Sosyal yaşantınızda karşılaştığınız aksiliklere moraliniz bozulmasın. Olaylar bazen üstünüze geliyor.

TERAZİ: Siz olağanüstü fikirlerin insanısınız. Olaylara yaklaşım tarzınız çok ilginç gelişimlerle ortaya çıkıyor. Güçlü iş birliği içinde olduğunuz kişilerle uzaklıklar söz konusu ve onlarla iletişim sağlamak zorundasınız.

Haberin Devamı

AKREP: Maddi konularda temkinli hareket edin. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler sizi bunaltabilir. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayları akışını ona bırakmalısınız.

YAY: İlişkilerinizde yaşadığınız pürüzleri ele almalısınız. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için olayları irdelemek sizi mutsuz edebilir. Çevrenin desteğini üzerinde hissedeceğiniz özel bir durum söz konusu.

OĞLAK: Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün sistemli yapınızı zorlasa da, yenilik konusunda esnek davranmalısınız. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin.

KOVA: Başlattığınız işleri tamamlamak için inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Çevreyle yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri kuvvetli.

Haberin Devamı