Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 8 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 8 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 8 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, aile içerisinde çıkan kavgada bıçaklanan İdris Ç. (54) yaşamını yitirdi, eşi ve 2 çocuğu tutuklandı.

-Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ilk maçından galibiyetle ayrıldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Güzel başladık. İlk maçımda galibiyetle tanıştım.3 puanla başladım. Hayırlı olsun. Kendi sahamızda oynayacağımız haftaya maç bu 3 puanı 6 puana çıkarmak için taraftarı yanımızda görmek isteriz" dedi.

-Sakarya’nın Karasu ilçesinde sahilde kaybolan 6 yaşındaki özel çocuk 3 saat süren çalışmaların ardından bulundu.

-Kahramanmaraş'ta yaklaşık 25 yıl önce kayıp olarak aranan ve öldürülüp evin bahçesindeki su kuyusuna atılan kişilerden birinin kemiklerine ulaşıldı.

Haberin Devamı

-İsrail ve Filistin arasında 3 gündür devam eden saldırılarının ardından Mısır’ın arabuluculuğunda taraflar arasındaki ateşkes yerel saatle 23.30’da başladı.

 

Güne Dair Notlar

  • 8 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 17,94 TL, euro ise 18,26 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

  • Mısır çorbası
  • Şnitzel
  • Fırın makarna
  • Krem karamel

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Tatlı krizlerini önleyen baharatlar

Diyet listenize ekleyeceğiniz bazı baharatlar sayesinde daha kısa sürede zayıflayabilirsiniz.

  • TARÇIN
  • KİMYON
  • KIRMIZI BİBER
  • ÇEMEN OTU 

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Sinema: Ölümsüzlük Oyunu, STAR TV: 20.00 Sinema: Dürüst Hırsız, ATV: 20.00 Sinema: Diriliş

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TV8: 20.00 Masterchef Türkiye

Günlük burç yorumları

KOÇ: Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Yaşam enerjiniz yapacağınız işleri başarmanızı sağlayacak.

BOĞA: Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel özgürlüğünüz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Aklınızı kullanmalısınız.

İKİZLER: Yaşam enerjinizin güçlü olduğunun farkındasınız. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Bugün alışveriş yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanacak. Onlarla yapacağınız olumlu iş birlikleri ve vereceğiniz destek sizi oldukça mutlu edecek.

ASLAN: Çevrenizle duygusal iş birliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız birtakım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandıracak.

BAŞAK: Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

TERAZİ: İnanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi hızlı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Görüştüğünüz üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek önem kazanacak.

AKREP: Kişisel başarınızı artırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Tepkisel davranışlarına da hedefsiniz.

Haberin Devamı

YAY: Bir süredir beklediğiniz şartların kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. Enerjinizi artıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sosyal yönüyle değerlendirmeniz size farklı bir statü kazandırıyor.

OĞLAK: Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona oldukça ihtiyacınız var.

KOVA: Çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Özgürlük sınırlarınızı aşarak kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşullar karşınızda. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediğiniz birçok işin fazlası olacak.

BALIK: Bugün ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Olayları yerinde değerlendirmesini öğrenmeniz gerekir. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman çok zorlanıyorsunuz.

Haberin Devamı