Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 9 Haziran 2022

Güne Başlarken | 9 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 9 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda seyir halinde bulunan bir otomobilin, aynı yönde ilerleyen 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Kazaya neden olan otomobilin olaydan sonra kaçtığı belirtilirken, yaralıların yardımına olay yerinden geçen yunus polisleri koştu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kız kaçırma teşebbüsünde bulunan 5 kişi, genç kızın annesi ile yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Yaşanan arbedenin ardından 5 şüpheli kaçarken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gece safhasında senaryo gereği işgal edilen bir adaya giden unsurlar, belirlenen hedeflere tam isabet vurarak karşıt kuvvet unsurlarını etkisiz hale getirdi. Tatbikatta bu yıl ilk kez kullanılan çok sayıda silah ve araç yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Venezuela ile ticaret hacmimizi en kısa sürede 3 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Güne Dair Notlar

  • 9 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,18 TL, euro ise 18,55 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Camdaki Kız, STAR TV: 20.00 Sinema: Tehlikeli Görev, ATV: 20.00 Bir Zamanlar Çukurova

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Sinema: Tarzan Efsanesi

Akşama ne yesek?

İZMİR KÖFTE

ŞEHRİYELİ PİLAV

ÇOBAN SALATASI 

Tarifler için tıklayın!

Sağlık için ufak bilgiler

Limon yağının bir damlası cildi pürüzsüz hale getiriyor

Limon yağı, antibakteriyel, antioksidan, anti enflamatuar özellikleri sayesinde doğal cilt bakımı olarak çok sık kullanılır. Cilt bakımında doğal yağları kullanmayı istiyorsanız limon yağının muhteşem etkilerinden faydalanabilirsiniz. İşte limon yağının daha önce duymadığınız faydalarından bazıları...

Haberin Devamı
  • LİMON YAĞI CİLDİ TEMİZLER
  • LİMON YAĞI CİLDİ NEMLENDİRİR
  • LİMON YAĞI CİLDİ YATIŞTIRIR VE FERAHLATIR
  • LİMON YAĞI SAÇ DERİSİ PROBLEMLERİNİ ORTADAN KALDIRIR

Günlük burç yorumları

KOÇ: Yakın arkadaşlarınızın isteklerinin etkisinde kalarak, sizi bekleyen acil işlerinizi ihmal etmeyin. Sevgilinizle aranızdaki soğuk rüzgarları sağduyulu davranarak önleyebilirsiniz.

BOĞA: Uğraştığınız işlerin püf noktalarını iyi biliyor ve ona göre hataları engelliyorsunuz. Yeter ki, size müdahale edilmesin. Sevdiğiniz kişiyle kişilik çatışması yaşıyor gibi görünseniz de aslında sorununuz yok.

İKİZLER: Bugün iş arkadaşınızla birlikte gereksiz yere endişeleniyorsunuz. Bu yüzden yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Güvenilirliğinizi sarsmayın. Duygusallığınız işlerinizi zorluyor.

YENGEÇ: İş yaşantınızda gizlilikten yana oluşunuz çevrenizde ilgiyle izleniyor. Bazı kişilerle ilgili araştırmalar yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde bazı şeyleri saklama gereği duyacaksınız.

ASLAN: Son günlerde kendinizi son derece enerjik hissediyorsunuz. Yapacağınız atılımlarda doğru kararlar vermek için ne bekliyorsunuz? İlişkinizde bazı şeyleri yanlış sorguluyorsunuz. Bugün huzursuzluğunuzu yenmelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Amaçlarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz. Doğrularınız için savaşmaya hazırsınız. Hatalara hazır olmalısınız. Bakış açınız öyle farklı ki ortak kararlar alırken, sürekli çelişki yaşıyorsunuz.

TERAZİ: İşinize öylesine motive olmuş durumdasınız ki, çevrenizin görüşleri sizi ilgilendirmiyor. Bugün hızınız çok yüksek. Sanki aşkı yargılamak ve kendinizi yeniden sınamak için dünyaya gelmiş gibisiniz.

AKREP: Sadece duygularınızın esiri olmak size yakışmıyor. Olayları geniş bir açıdan incelemelisiniz. Yüksek enerjinizin karşı cins tarafından fark edilmemesi mümkün değil. Duyguların önem kazandığı bir gün.

YAY: Bazen çekilmez oluyorsunuz. Çevrenizin her söylediğini yanlış algılamak zorunda değilsiniz. Eski neşenize kavuşmalısınız. Artık eskisi gibi açık değilsiniz. Eskiden tanıyanlar bu halinize anlam veremiyorlar.

OĞLAK: Yaşamla oyun oynayamayacağınızı bilmelisiniz. Sorularınızın cevabı zor değil. Sadece ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Bugün nedense fazla ısrarcısınız ve yanlış konu için direniyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Olaylara yaklaşımınız çok farklı. Bazen, çevreniz sizi algılamakta zorlanıyor. Yine şaşırtıcı davranıyorsunuz. Olaylara geniş açıyla baktığınız halde sonuçlardan memnun kalmıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi feda ettiğinizi sanıyorsunuz. Bu fedakar tabloyla sonuca yaklaşmanız mümkün değil. Onun zekası sizden farklı değil. İkiniz de ortak problemlerden şikayetçisiniz. Bugün ayaklarınıza dikkat edin.