Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 26 Ağustos 2022

Güne Başlarken | 26 Ağustos 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 26 Ağustos 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Otomobil ve arazi taşıtlarının pazarlanması veya satışı ancak ilk tescil tarihinden itibaren 6 ay ve 6 bin kilometre geçmiş olması koşuluyla yapılabilecek. Düzenleme 16 Ağustos 2022 tarihinde yapıldı. Otomobil piyasasında gözler 15 Eylül'e çevrildi.

-Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği minibüs kaldırıma çıkarak yolun altında kalan kullanılmayan deponun çatısına çarptı. Kazada yaralanan olmazken, minibüs kaza yerinden vinçle kaldırıldı.

-Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Güllüce köyünde, şiddetli yağış sonrasında köy yolu göçtü.

-Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü için hazırlanan kamu spotu, 26-30 Ağustos tarihleri arasında televizyonlarda gösterilecek.

Haberin Devamı

-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Büyük Taarruz'un 100. yılı kutlamaları kapsamında Kocatepe'ye doğru yürüyüşe başladı.

 

Güne Dair Notlar

  • 26 Ağustos günü saat 7.35'te dolar 18,18 TL, euro ise 18,11 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Bugün ne pişirsem?

 

Tarifler için tıklayın.

Sağlık için ipuçları

Tatlı krizlerini önleyen baharatlar

 

Detaylar için tıklayın.

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: Sinema: Recep İvedik, ATV: 20.00 Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster?

SHOW TV: Sinema: Apex: Ölüm Adası, TRT 1: 20.00 Sinema: Müslüm

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olabiliyor olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve farkındasınız.

BOĞA: İmkânsız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

İKİZLER: Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

YENGEÇ: Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin dersini politik ve iğneleyici bir şekilde vermek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Mal varlığınızı artıracak köklü ve radikal kararlarınızı yerine getirebilirsiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça azimlisiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

BAŞAK: Kendinizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor farklı hareket ediyor, fakat duruma hakim oluyorsunuz.

TERAZİ: Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için; artık cesur kararlar vermenin zamanı geldiğini hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

AKREP: Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

Haberin Devamı

YAY: Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

OĞLAK: Fikir olarak anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

KOVA: Yaratıcılık mekanizmanızı ve manyetik çekim gücünüzü en iyi şekilde, yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatları yeniden ayağınıza getiriyor.

BALIK: İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevreniz maddi kazançlarınızı artırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

Haberin Devamı