Türkiye (Son Dakika) Hastanede eski koca dehşeti!

Hastanede eski koca dehşeti!

Paylaş
Hastanede eski koca dehşeti!

Samsun'da hastane koridorunda eski eşiyle tartışan Yusuf D. (38), tartışma arasına giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra kendini 5'inci kattan attı. Ağır yaralanan doktor ve saldırgan öldü

Olay, bugün Samsun'un İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Özel Anadolu Hastanesi Çiftlik Şubesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir'in sekreteri olan Şeyda A.'nın yanına gelen eski eşi Yusuf D. (38), konuşmak istedi. Şeyda A. ile Yusuf D. hastanenin 5'inci katındaki koridorda tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bu sırada Yusuf D. üzerinde bulunan bıçakla Dr. Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 5'inci kattaki pencereden kendini attı.

İKİSİ DE ÖLDÜ

Ağır yaralanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir, yapılan tüm müdahaye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorun ölüm haberi hastane personelini, yakınlarını yasa boğdu.

Doktoru bıçakladıktan sonra kendini hastanenin 5'inci katından aşağıya atarak ağır yaralanan Yusuf Demirbaş da kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye kurtarılamayarak öldü.