Türkiye (Son Dakika) Hırsız oğlunu suçüstü yakaladı

Hırsız oğlunu suçüstü yakaladı

Paylaş
Hırsız oğlunu suçüstü yakaladı

Konya'da bir kişi, amcasına ait iş yerinden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandığı babası tarafından polise teslim edildi

Abdullah K. (46) bir suçtan cezaevine girince, Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki iş yerinin anahtarını kardeşi Mustafa K’ye bıraktı. Mustafa K, bir süre sonra demir kesme gibi çeşitli işlerde kullanılan 40 bin lira değerindeki makinelerin çalındığını fark edince polisi aradı.

Haberin Devamı

Olay yerindeki incelemede kapının zorlanmadan açıldığının belirlenmesi üzerine, hırsızlığın tanıdık birileri tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Başka bir hırsızlığın yaşanmaması için Mustafa K, kapılara demir korkuluk taktırdı.

POLİSİ ARADI

Mustafa K, birkaç gün sonra kontrol için gittiği iş yerindeki korkulukların kırıldığını fark etti. İçeride oğlu Mehmet Duran K’yi (19), bilgisayar ve ses sistemi çalmak isterken suçüstü yakalayan Mustafa K, durumu polise bildirdi.

Babası tarafından polise teslim edilen Mehmet Duran K’nin, amcasının iş yerindeki makineleri, kiraladığı vinç ile farklı günlerde çaldığı, malzemeleri 7 bin liraya sattığı belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri devam ediyor.

Haberin Devamı

AA