Türkiye (Son Dakika) İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Paylaş
İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hakkari-Merkez-Kırıkdağ köyü kırsalında, 28 Haziran 2022 tarihinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı JÖH ve Jandarma Komando birliklerince başlatılan J-İHA ve J-SİHA destekli EREN ABLUKA-2 operasyonu kapsamında, 4 bölücü örgüt mensubu daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonlara devam ediliyor.

Haberin Devamı
J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

"KAHRAMAN EVLATLARIMIZA TEBRİKLER"

Bakan Soylu, sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Kaçamayacaksınız! EREN Abluka-2'de; Hakkari Kırıkdağ Köyü kırsalında 28 Haziran'da JÖH ve Jandarma Komando birliklerince J-İHA ve J-SİHA destekli operasyonda 4 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz! Kahraman evlatlarımıza tebrikler" ifadelerini kullandı.