Türkiye (Son Dakika) İki ilden peş peşe kaza haberler! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İki ilden peş peşe kaza haberler! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Paylaş
İki ilden peş peşe kaza haberler! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bolu ve Karabük'ten peş peşe kaza haberleri geldi. Bolu'da, TEM Otoyolu'nda 2 otomobilin karıştığı kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak orta refüjdeki bariyerler ve aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçti. Otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, araç sürücüleri yaralandı. Karabük'te ise kavşakta 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, aralarında Karabük Valisi Fuat Gürel’in oğlunun da olduğu 2 kişi yaralandı.

Bolu ve Karabük'te meydanan gelen kazalarda 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. 

Haberin Devamı

TEM'İN BOLU GEÇİŞİNDE TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Bolu'daki kaza, saat 01.30 sıralarında TEM Otoyolu'nun Yedigöller Dinlenme Tesisi yakınlarında meydana geldi. İstanbul istikametine giden Yiğit Üzer idaresindeki 34 ERS 18 plakalı otomobil ile aynı yöne giden Yusuf Topluca yönetimindeki 10 BBL 46 plakalı otomobil çarpıştı. Yusuf Topluca'nın yönetimindeki otomobil çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak, orta refüjde bulunan bariyerler ve aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada Yusuf Topluca'nın aracında bulunan ve 2 kişi hayatını kaybederken, araç sürücüleri de yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından hurdaya dönen otomobilden çıkarılarak Köroğlu Ünitesi Morguna kaldırıldı. Kazada ölen 2 kişinin kimlik tespiti için çalışma sürüyor.

Haberin Devamı

KAVŞAKTA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Kaza nedeniyle tek şeritten sağlanan ulaşım, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kavşakta 2 otomobil çarpıştı Bolu ve Karabük'ten peş peşe kaza haberleri geldi. Bolu'da, TEM Otoyolu'nda 2 otomobilin karıştığı kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak orta refüjdeki bariyerler ve aydınlatma direğine çarpıp karşı şeride geçti. Otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, araç sürücüleri yaralandı. Karabük'te ise kavşakta 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, aralarında Karabük Valisi Fuat Gürel’in oğlunun da olduğu 2 kişi yaralandı.

Karabük'teki kaza ise , gece saatlerinde Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerindeki Bulak kavşağı mevkiinde meydana geldi. Ali Emre Gürel idaresindeki 45 B 5576 plakalı otomobil ile Salih Portakal (71) idaresindeki 78 AH 435 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Salih Portakal ve Behiye Portakal (69) çifti çarpışmanın etkisiyle otomobilden yola savruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Salih ve Behiye Portakal çiftinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan Ali Emre Gürel ile aynı araçta bulunan Bedirhan Erdoğan (20) yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Salih ve Behiye Portakal çiftinin cansız bedenleri morga kaldırıldı. Ali Emre Gürel'in Karabük Valisi Fuat Gürel’in oğlu olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı