Türkiye (Son Dakika) İntihardan vazgeçti, çatıdan zor kurtuldu

İntihardan vazgeçti, çatıdan zor kurtuldu

Paylaş
İntihardan vazgeçti, çatıdan zor kurtuldu

Canına kıymak isteyen, atlamak üzere çıktığı inşaatın çatısında intihardan vazgeçti ama...

Antalya'da 6 ay önce eşinden ayrıldığı için 10 katlı bir binanın çatısında intihar etmek isteyen 23 yaşındaki Mustafa Keser, bu kez 7 katlı bir inşaatın çatısını seçti. Ayten Keser'in gözyaşları içerisinde olay yerine gelmesiyle intihardan vazgeçen genç koca düşmek üzereyken kurtarıldı.

Haberin Devamı

Olay dün saat 23.00 sıralarında Kızıltoprak Mahallesi'nde meydana geldi. 6 ay önce eşinden ayrıldığı gerekçesiyle 10 katlı bir inşaatın çatısında intihar etmek isteyen Mustafa Keser (23) eşiyle barışamadığı için tekrar intihar etmek istedi.

Bu kez 7 katlı bir inşaatın çatısına çıkan genç koca, halı sahada maç yapan vatandaşlar tarafından farkedildi. Olay yerine gelen polislerden eşinin getirilmesini isteyen Keser inşaattan inmek istemedi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağırdı. Eşinin kendisiyle barışmadığı için intihar etmek istediğini belirten Mustafa Keser ayaklarını çatıdan sarkıtarak atlamak istedi. Bu sırada polis aracıyla olay yerine getirilen Ayten Keser kocasının atlamak üzere olduğunu görünce gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

DÜŞME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Eşinin geldiğini görünce atlamaktan vazgeçen genç koca ayaklarını sarkıttığı çatıya tekrar çıkamadı. Düşmek üzere olan Mustafa Keser itfaiye merdiveni ile son anda kurtarıldı. Sağlık ekipleri eşliğinde ambulansa alınan Mustafa Keser yapılan muayenesinin ardından Ayten Keser'le birlikte polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Akif ARICI / ANTALYA - DHA