Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da sigara vahşeti! Annesini öldürdü, babası komada!

İstanbul'da sigara vahşeti! Annesini öldürdü, babası komada!

Paylaş
İstanbul'da sigara vahşeti! Annesini öldürdü, babası komada!

İstanbul Sancaktepe'de sigara nedeniyle yaşanan vahşette 28 yaşındaki Reşit Y. annesini öldürdü. Hızını alamayan cani evlat; iki kız kardeşiyle babasını ise yaraladı. İşte akılalmaz savunması...

İstanbul Sancaktepe'de evde sigara içme diyen ailesi ile tartışan 28 yaşındaki Reşit Y. annesini öldürdü iki kız kardeşi ve babasını da yaraladı. Babasının durumu ciddiyetini koruyor. Gözaltına alınan şüphelin emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı. Şahsın olayı sigara içme tartışması yüzünden yaptığı öne sürüldü. İşte Sabah'ın haberine göre son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

İstanbul Sancaktepe'de önceki gün meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Reşit Y. ailesi ile birlikte yaşıyordu. İddiaya göre olay günü evde sigara içtiği sırada anne ve astım hastası olduğu iler sürülen babası onu uyardı.

BABASINI VE İKİ KIZ KARDEŞİNİ DE YARALADI

Bu duruma öfkelenen Reşit Y. eline cinnet getirdi ve eline bıçağı al alıp önce annesine saldırdı. Kanlar içinde yere yığılan anne Çiçek Y. hayatını kaybetti. Hızını alamayan cani evlat bu kez babası Ahmet Y.'ye saldırdı.

Ardından evde bulunan iki kız kardeşini de yaraladı. Kız kardeşlerin müdahalesiyle güçlükle sakinleştirildi. Yaralı kardeşler polise haber verdi. Evde bulunan iki küçük kardeşleri ise yara almadı.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler dehşet saçan Reşit Y.'yi gözaltına aldı. Hayatını kaybeden Çiçek Y.'nin cenazesi adli tıp morguna kaldırılırken. Yaralı baba ve kızları hastaneye götürüldü.
Baba Ahmet Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, iki kızın sağlık durumunun iyi olduğu bacaklarından sıyrıklar aldığı öğrenildi.

 "BABAM KÜFÜR ETTİ"

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelinin olayı sigara içme tartışması yüzünden gerçekleştirdiği öne sürüldü.

 Yaptıklarını babam bana küfür etti diyerek savunduğu ileri sürüldü.