Türkiye (Son Dakika) Kapkaççıların hedefi hamileler mi?

Kapkaççıların hedefi hamileler mi?

Paylaş
Kapkaççıların hedefi hamileler mi?

Dün İzmir'de 5 aylık hamile olan Özlem Yıldız, kapkaççıların saldırısına uğradı. Bugün de Adana'da kapkaççılar, 6 aylık hamile olan 29 yaşındaki Bilgihan Çan'ı boynundaki altın zinciri çalmak için yerde sürükledi

Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, oto tamirciliği yapan eşinin işyerinden evine dönen Bilgihan Çan’ın arkasından gelen 1 şüpheli, kadının boynundaki altın zincirleri almak istedi.

Haberin Devamı

>>>İŞTE BÖYLE SALDIRDILAR

Şüphelilerin boynundan yakaladığı genç kadın dengesini kaybederek yere düştü. Çan’ı yerde kısa mesafeli sürükleyen şüpheli, kadının boynundaki 2 altın zincirden birini alarak kendini bekleyen motosikletli arkadaşıyla birlikte kaçtı.

ÇIĞLIKLAR ATTI

Bilgihan Çan’ın çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapkaç şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Bilgihan Çan ise götürüldüğü Kadın Doğum Hastanesi’nde tedaviye alındı.

AYNI OLAY İZMİR'DE DE YAŞANDI

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 5 aylık hamile Özlem Yıldız, alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek üzere girdiği apartmanın girişinde kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Hamile kadını yere yatırıp kolundaki bilezikleri zorla almak isteyen gaspçı Yıldız'ın bağırması üzerine kaçarak izini kaybettirdi

Haberin Devamı

DHA