Türkiye (Son Dakika) İki ilden peş peşe katliam gibi kazalar: 9 ölü

İki ilden peş peşe katliam gibi kazalar: 9 ölü

Paylaş
İki ilden peş peşe katliam gibi kazalar: 9 ölü

Malatya ve Kars'ta meydana gelen kazalarda 9 yaşamını yitirdi. Kars'ın Sarıkamış ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken Malatya'da ise TIR ile hafif ticari aracın çarpışması 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Güne iki ilden gelen kaza haberiyle uyandık. İlk kaza Kars'ta meydana geldi ve 4 kişi öldü. Malatya'daki kazada ise 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

KARS

Kaza, Sarıkamış-Erzurum karayolunda meydana geldi. Kars’tan Erzurum istikametine seyir halindeki 48 U 8362 plakalı otomobil ile 63 AAB 271 plakalı tır çarpıştı. Kazada otomobil bulunan A.Ç., N.A., R.S. ve İ.T. Hayatını kaybetti.

Kars’ta tırla otomobil çarpıştı Kars'ın Sarıkamış ilçesinde tırla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Sarıkamış Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsünün gözaltına alındığı kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

MALATYA

Kaza, sabah saatlerinde Malatya-Kayseri kara yolunda meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen TIR ile hafif ticari araç Muratlı Mahallesi yakınlarında bilinmeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede araçta bulunan 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanın 1 kişi ilk müdahale sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Haberin Devamı