Türkiye (Son Dakika) Kazada parmaklarını kaybetti

Kazada parmaklarını kaybetti

Paylaş
Kazada parmaklarını kaybetti

Erzurum'un İspir ilçesinden İstanbul'a giderken LPG'li otomobilin kaza sırasında alev alarak yanması sonucu Fadime Köçer'in sağ elinin 5 parmağı kesildi

İspir’den İstanbul’a gitmek üzere eşi Fadime Köçer ile birlikte yola çıkan 59 yaşındaki Hasan Köçer yönetimindeki 34 ZM 4102 plakalı otomobil, karşı yönden gelen gelen Kemal Yılmaz yönetimindeki 25 ED 612 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kaza ardından LPG sızıntısı sonucu alev alan alan otomobil yanmaya başladı. Otomobilin içinde sıkışan çifti yanarak ölmekten yoldan geçenler kurtardı. Önce yanan otomobili yangın söndürücüleri ile söndürenler daha sonra Köçer çiftini sıkıştıkları otomobilden çıkarıp ambulansla hastaneye kaldırdı.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’nde tedavi altına alınan Fadime Köçer, cehennemi yaşadığını söyledi.

Bu yaştan sonra sakat kaldığı için çok üzgün olduğunu söyleyen Fadime Köçer, şöyle dedi: "Kaza yaptığımız yol çok genişti. Ama kamyonet gelip bize kafadan çarptı. Bize çarpan sürcünün bir anlık dikkatsizliği az daha eşimle beraber ölmemize neden olacaktı.

Kazada eşimin sol ayağı 3 yerden kırıldı. Onun sağlık durumu şimdi iyi. Çocuklarım onu İstanbul’a götürdü. Ama ben alevlerin içinde kalmamdan dolayı vücudumun büyük bölümü yandı.

Sağ el parmaklarım kulanılmaz hale geldiği için kestiler. Birkaç ameliyat ve uzun bir süre tedavi görmem gerekiyor. Bu yaştan sonra sakat halimle nasıl yaşacağımı düşünüyorum."

Doktorlar, Fadime Köçer’in bacağından alınacak deriyle yüz ve koluna nakil yapılacağını bildirdi.

Turgay İPEK/DHA

Haberin Devamı