Türkiye (Son Dakika) Kırşehir'deki olayda flaş tutuklama kararı!

Kırşehir'deki olayda flaş tutuklama kararı!

Paylaş
Kırşehir'deki olayda flaş tutuklama kararı!

Kırşehir'de kayıp olarak aranan iki genç soruşturmasında gözaltına alınan belediye güvenlik görevlileri cinayet şüphelisi olarak tutuklandı.

Sabah saatlerinde Kızılırmak koyunda cansız bedeni bulunan Şeyma Demir'in ters kelepçelenerek ensesinden tabancayla vurulduğu ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı
Her yerde aranan genç kızın cesedi Kızılırmak'ın kenarında bulundu Kırşehir'de aileleri tarafından haber alınamayan gençleri arama çalışmaları devam ederken, Şeyma Demir'in cansız bedeni Kızılırmak kenarında bulundu.


Hasan Aydoğan (21) ve Şeyma Demir (18) adlı gençler geçtiğimiz gün 40 BB 601 plakalı araçla bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarına uzun süre ulaşamayan gençlerin aileleri polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobil; Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkiinde ormanlık bir alanda terkedilmiş halde bulundu. Araçta şahıslara ait cep telefonları, montlar ve Şeyma Demir'e ait kişisel eşyalarının olduğu çanta ele geçirildi. Ekiplerce merkeze bağlı Kortullu köyünde yapılan aramalarda Kızılırmak kenarında Şeyma Demir'in cansız bedenine ulaşıldı.
Olayla ilgili olarak Kırşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olan Ş.E. ve S.A.'nın gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak Kırşehir E Tipi cezaevine gönderildi. Şeyma Demir'in cenazesi ise Pazartesi günü öğle namazı sonrası Akcaagıl köyünde kılınacak cenaze namazı sonrası köy mezarlıgı na defnedilmesi bekleniyor. Kayıp Hasan Aydoğan'ın bulunmasına yönelik çalışmalar ise yoğun şekilde devam ediyor.

Haberin Devamı