Türkiye (Son Dakika) Kış lastiği olmadan çıktığı yolda kaldı! Gazetecilere tepki gösterdi...

Kış lastiği olmadan çıktığı yolda kaldı! Gazetecilere tepki gösterdi...

Paylaş
Kış lastiği olmadan çıktığı yolda kaldı! Gazetecilere tepki gösterdi...

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Üsküdar’da kış lastiği olmadan yola çıkan sürücü yolda mahsur kaldı. Rampada mahsur kalan sürücünün imdadına polis ekipleri yetişti. Sürücü görüntü alan gazetecilere 'beni çekemezsiniz' diyerek tepki gösterdi.

İstanbul’da kar yağışı etkisini artırmaya devam ediyor. Anadolu Yakası ilçelerinin cadde ve sokakları da sabah saatlerinde karla kaplandı. Hazırlıksız yola çıkan sürücüler ise yollarda zor anlar yaşadı.

Haberin Devamı

İMDADINA POLİSLER YETİŞTİ

Üsküdar’da bir kadın sürücü, yokuş aşağı inmeye çalışırken kar lastikleri olmadığı için yolda mahsur kaldı. Mahsur kalma nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluştu. Mahsur kalan kadınının imdadına polis ekipleri yetişti.

ARAÇ KURTARILDI

İhbar üzerine olay yerine yol açma ve tuzlama çalışması yapan ekipler geldi. Yolu tuzlamak için gelen ekip aracı da yolda kaldı. Uzun uğraşlar sonucu ekiplerin müdahalesiyle araç mahsur kaldığı yerden çıkarıldı.

GAZETECİLERE TEPKİ: BENİ ÇEKEMEZSİNİZ

Mahsur kalan kadın sürücü, kendisini görüntüleyen gazetecilere 'beni çekemezsiniz' diye tepki gösterip sosyal medyadan canlı yayın yaptı. Polis ekipleri kadın sürücüyü sakinleştirmeye çalışırken, sürücünün yoluna devam etmesiyle yol trafiğe açıldı.

Haberin Devamı

İHA