Türkiye (Son Dakika) Korkunç cinayete 3 tutuklama

Korkunç cinayete 3 tutuklama

Paylaş
Korkunç cinayete 3 tutuklama

Kayseri'nin Özvatan İlçesi'nde geçen kasım ayında tabancayla başından vurularak öldürülen ve cesedi bir çukura atılan 2 çocuk annesi Hülya Irmakçı'nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 4 kişiden, 1'i kadın 3'ü tutuklandı

Özvatan İlçesi Kermelik Mahallesi’nde bir çukurda çürümüş cesedi bulunan evli ve 2 çocuk annesi Hülya Irmakçı’nın, tabancayla yakın mesafeden vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayeti, jandarma ve polis birlikte aydınlattı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile jandarma ekiplerinin birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucu 6 ay önceki cinayet olayının şüphelileri olduğu belirlenen S.D., M.A, H.K. ve S.Ç. adlı kadın yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılardan H.K. adli kontrol şartıyla çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılırken, S.D., M.A. ve S.Ç. tutuklandı.

Haberin Devamı


Zanlıların içkili alemde yaptıkları tartışma sonucu S.D. ve M.A’nın genç kadını kıskançlık yüzünden tabancayla öldürdükleri ve cinayete karışan S.Ç.’nin ise olayda yardım ve yataklık yaptığı, cinayeti gizlediği iddia edildi. Hülya Irmakçı’nın öldürülmesi olayında kullanılan silahın mermi çekirdeklerinin jandarma, tabancanın ise polis tarafından bulunması üzerine cinayetle ilgili deliller tamamlanarak Cumhuriyet Savcılığı’na teslim edildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?


Cinayet, Kayseri’nin Özvatan İlçesi Kemrelik Mahallesi Hamam mevkisinde 28 Kasım’da 2015’te meydana geldi. İki vatandaş, arazide bulunan bir çukurda kadın cesedi gördü. Durum jandarmaya bildirildi. Gelen jandarma ekibinin yaptığı incelemede, çürümeye başlamış cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan cesetle ilgili kimlik tespit çalışması başlatan jandarma, kayıp ihbarında bulunan ailelerle iletişime geçti.

Olayla ilgili polisten de destek alan jandarma, kayıp ihbarında bulunan aileleri teşhis için morga götürdü. Çürüyen ve tanınmaz halde olan cesedin kimliği 3 gün sonra teşhis edildi. Evli 2 çocuk annesi Hülya Irmak’a ait olduğu belirlenen cesedi, yakınları kolundaki gül dövmesinden tanıdı. Öldürülen kadının çocuklarının da babası Hasan Güntek’in yanında kaldıkları belirlendi.

AYRI YAŞADIĞI EŞİ ÜZÜNTÜSÜNÜ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞTI


Hülya Irmak’ın yapılan otopsisinde ise, başına bitişik atışla sıkılan tek kurşunla öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kadının öldürülmesinin ardından, ayrı yaşadığı eşi Fırat Irmak da sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. Fırat Irmak facebook hesabından yaptığı paylaşımında, "Çocuklarımın annesi Hülya Irmak hakkın rahmetine kavuşmuştur. Çok üzgünüm gerçekten. Kimse neden niçin diye sormasın. Çok üzgünüm konuşacak halim yok. Canımdan can koptu" ifadelerini kullanmıştı.


KAYSERİ, (DHA)

Haberin Devamı