Türkiye (Son Dakika) Öldüren cip samanlıkta bulundu

Öldüren cip samanlıkta bulundu

Paylaş
Öldüren cip samanlıkta bulundu

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde, 6 gün önce 63 yaşındaki Mustafa Aydoğan'a çarparak ölümüne neden olan cip samanlıkta bulunurken, sürücüsü 57 yaşındaki Satı Acar tutuklandı

6 Aralık’ta, Safranbolu Kirkilli mevkiinde meydana gelen kazada, akşam namazını kıldığı camiden çıktıktan sonra evine giden Mustafa Aydoğon’a plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Olay yerinde bulunan dikiz aynasından cip olduğu belirlenen araç, mobese kamerası kayıtları ve tamirhaneler gezilerek araştırıldı. Yapılan araştırma sonrası 34 BH 7934 plakalı cipin, Eflani İlçesi’ne bağlı Kocacık Köyü’nde yaşayan Satı Acar’a ait olduğu belirlendi.

Satı Acar polise aracın İstanbul’da bulunan arkadaşında olduğunu söyledi. Polis, telefonla aradığı kişinin aracın kendisinde olmadığını söylemesi üzerine yaptığı aramada evin samanlığında cipi bulurken, aracın sol dikiz aynası ile sol ön çamurluğunun hasarlı olduğu görüldü.

Satı Acar ile kaza anında yanında olan Rıza Uludağ gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen Satı Acar tutuklanırken, Rıza Uludağ serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

DHA