Türkiye (Son Dakika) Ölümden sadece 5 dakika önce böyle eğleniyorlardı

Ölümden sadece 5 dakika önce böyle eğleniyorlardı

Paylaş
Ölümden sadece 5 dakika önce böyle eğleniyorlardı

Keşansporlu futbolcuların dün yaşadıkları kazadan sadece 5 dakika önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Kayıtlarda kazada hayatını kaybeden Güner Yıldız da var

Edirne Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12’nci Grup’ta ilk yarı lideri Keşanspor kafilesi, devre arası kampı için dün otobüsle Antalya’nın Alanya İlçesi’ne giderken, Korkuteli yakınlarında kaza geçirmiş, 2 futbolcu yaşamını yitirmiş, 22 kişi de yaralanmıştı.

Haberin Devamı

Bugün Keşanspor kafilesinin kazadan sadece 5 dakika önce otobüste çekilen görüntüleri ortaya çıktı.Görüntüleri çeken masör Serbülent Dalkıran, "Kaptanımız bizi kazasız belasız Alanya kampına götürüyor" sözleriyle kayda başlıyor.

Kazanın meydana geldiği noktadan sadece 9 kilometre önce çekilen 3.5 dakikalık görüntüde Serbülent Dalkıran, oyuncuların otobüsteki hallerini anlatıyor.

Otobüs şoförü Gökhan Erkaya’yı görüntüleyerek kayda başlayan Dalkıran’ın "Kaptanımız bizi kazasız belasız Alanya’daki kampa götürüyor" sözleri dikkat çekiyor. Şoför Erkaya’dan tüm teknik ekibe kadar takımı tanıtan Dalkıran, oyuncularla da şakalaşıyor. Dalkıran, "Değerli şoförümüz ve hocamız bizi kamp yapacağımız için Alanya’ya götürüyor. Kaptanımız bizi kazasız belasız kampa götürüyor. Değerli başkanım Alanya kampına yaklaşmış bulunuyoruz" diyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6554","6554","201201","6554-10.jpg");

GÜNER'İN SON GÖRÜNTÜLERİ

Bazı oyuncuların uyuduğunu söyleyen Dalkıran, takım kaptanı Ahmet Kaan için "Kaptanımız sürekli uyuyor. Uykucu kaptan. Uykucu Kaan" ifadesini kullanıyor. Oyuncu Mehmet Ağaoğlu için de ’Kampın en sessiz adamı’ ifadesini kullanan Dalkıran, kameranın sahibi kaleci Serkan ile de şakalaşıyor. Dalkıran’ı kamerayı dikkatli kullanması konusunda uyaran Serkan, "Kameraya bir şey olmasın gömerim seni" diye şakalaşıyor. Gökhan Dönmez’in yolculuk boyunca çok durgun olduğu kayıtlarda Dalkıran, otobüste namaz kılan Kamil Çetintaş’a ise "Kamil namazını da kıldın. Allah kabul etsin hadi bakalım" diyor.

Görüntülerde, kazada otobüsün altında kalarak ağır yaralanan ve götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren 20 yaşındaki Güner Yıldız da var. Dizüstü bilgisayarda oyun oynarken görüntülenen Yıldız’a, Dalkıran, "Sessiz sedasız bilgisayarda pişti ve 51 oynadın" diye espri yapıyor.

64 KİLOMETRE HIZLA GİDİYOR

Otobüsün koridorunda uyuyan oyuncuları da görüntüleyen Dalkıran’ın kamerasına yansıyan diğer önemli ayrıntı ise aracın yaptığı hız. Karayolundaki hız uyarı tabelasını çeken Dalkıran, otobüsün saatteki hızının 64 kilometre olduğunu söylüyor. Dalkıran, otobüsün hızını şoför Gökhan Erkaya’ya da soruyor. Görüntülerde yoldaki kar yağışı da yer alıyor.

Haberin Devamı

Alanya’da bir otelde kalan kafile, yarın sabah havayoluyla İstanbul’a gidecek. Korkuteli İlçesi’ne 1 kilometre kala kaza geçiren Keşanspor kafilesinde yer alan 22 kişi ise tedavi gördüğü hastanelerden taburcu edildi.

Hastane çıkışında konuşan Keşanspor Başkanı Sadi Kuru, "Acı ve istenmeyen bir kaza yaşadık. 2 futbolcu kardeşimizi kaybettik. Dün otobüsün altında kalan kardeşimiz Can Çetinkaya’nın cenazesi bugün saat 17.00 sıralarında toprağa verilecek. Cenaze merasimine katılamadığımız için derin üzüntü içerisindeyim. Ailesine sabır diliyoruz. Diğer arkadaşımız Güner Yıldız’ın cenazesinin Babaeski’de yarın toprağa verileceğini öğrendik. Ailesine sabır diliyoruz" diye konuştu.

KEŞANSPOR KULÜP BAŞKANI KURU: LİGE DEVAM EDEMEYİZ


Korkuteli İlçesi’ne 1 kilometre kala trafik kazası geçiren Keşanspor kafilesi, hastaneden taburcu olduktan sonra Alanya’da Alaiye Resort Beach Otel’e yerleşti. Otel personeli tarafından çiçeklerle karşılanan futbolcular, kazada hayatını kaybeden futbolcu Güner Yıldız’ın cenazesine katılmak için yarın sabah Kırklareli’ne gidecek.

Otelde açıklama yapan kulüp başkanı Sadi Kuru, "Kelimelerle anlatabilecek bir acı değil. Allah geride kalanlara sabır versin. Otelde bir gece konaklayıp, cenazeye katılmak için yarın saat 10.30 uçağıyla Kırklareli’ne gideceğiz. Takım bundan sonra bu şekilde lige devam edemez. Futbol Federasyonu ile bu konuyu görüşeceğiz. Ligin başlamasına çok az bir süre kaldı" diye konuştu.

Otelin genel müdür yardımcısı Mahir Oktay ise "Sporcular tedavilerinin ardından otelimize geldi. Bir gece de burada konaklayacaklar. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6545","6545","201201","6545-2.jpg");