Türkiye (Son Dakika) PKK yandaşları tavukçuyu yakacaktı

PKK yandaşları tavukçuyu yakacaktı

Paylaş
PKK yandaşları tavukçuyu yakacaktı

Mersin'de PKK yandaşlarının tavuk eti satan bir işyerine düzenledikleri molotofkokteylli saldırı güvenlik kamerasınca görüntülendi. Saldırı sırasında saçları yanan işyeri sahibi ile oğlunun ölümden döndüğü kareler tüyler ürpertti

Mersin'de PKK yandaşlarının tavuk eti satan bir işyerine düzenledikleri molotofkokteylli saldırı güvenlik kamerasınca görüntülendi. Saldırı sırasında saçları yanan işyeri sahibi ile oğlunun ölümden döndüğü kareler tüyler ürpertti.

Haberin Devamı

MOLOTOFKOKTEYL FIRLATTILAR


Saldırı, 6 Ocak’ta merkez Akdeniz İlçesi Kurdali Mahallesi Çiftçiler Caddesi’nde meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, tavuk eti satan iş yerine gece geç saatlerde gelen bir grup, önce ellerindeki molotofkokteyllerini iş yerine fırlattı, ardından alevlerin üzerine benzin döktü. Saldırı sırasında küçük yaştaki oğlu ile birlikte iş yerinde bulunan 42 yaşındaki Fesih Oğuz, bir anda alevler içinde kaldı. Saçları alev alan ve yanmaya başlayan Oğuz, oğlu ile birlikte kendini güçlükle dışarı attı. Oğuz’un tutuşan başı çevredekilerin de yardımıyla söndürülerek hastaneye götürüldü. Yüzünde hafif yanıklarla saldırıdan kurtulan Fesih Oğuz, tedavisinin ardından taburcu edildi. İş yerindeki yangın ise çevredekilerin müdahalesi ile söndürüldü.

Haberin Devamı

3 ÇOCUK YAKALANDI


Olaydan sonra çalışma başlatan Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, saldırıya karıştıkları belirlenen ve yaşları 18’den küçük olan M.A., Ş.D. ve H.A.’yi gözaltına aldı. 3 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.