Türkiye (Son Dakika) Pompalı tüfekli soyguncu yakalandı

Pompalı tüfekli soyguncu yakalandı

Paylaş
Pompalı tüfekli soyguncu yakalandı

Banka şubesinden yaklaşık 26 bin avro, 30 bin dolar ile 60 bin lira dolayında para çalıp kaçan zanlı yaklaşık 6 saat sonra yakalandı

Bursa’da, dün akşam saatlerinde bir banka şubesinden yaklaşık 26 bin avro, 30 bin dolar ile 60 bin lira dolayında para çalıp kaçan zanlı polisin takibi sonucu yaklaşık 6 saat sonra yakalandı. Zanlının sorgusu sürüyor.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesindeki Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan özel bir bankanın şubesindeki soygunun zanlısı olarak yakalanan İbrahim A. (44), sabaha karşı sağlık kontrolünden geçirildi.

Hastanedeki kontrolün andından yeniden İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlının sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Merkez Osmangazi ilçesindeki Demirtaş OSB’ye kırmızı renkli plakasız motosikletle gelen bir kişi, elindeki pompalı tüfekle burada bulunan özel bir bankanın şubesine girmiş; havaya bir el ateş ettikten sonra görevlilerden topladığı 26 bin avro, 30 bin dolar ile 60 bin liraya yakın parayı çalarak yine motosikletle kaçmıştı.

Zanlı, soygundan 6 saat sonra, suç aleti tüfek, motosikleti ve çalıntı paralarla birlikte Gürsu ilçesi Canbazlar köyünde yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Pompalı tüfekle banka soydu