Türkiye (Son Dakika) Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş ekranı! Bugün ve yarın THY Pegasus hangi uçuşlar iptal edildi?

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş ekranı! Bugün ve yarın THY Pegasus hangi uçuşlar iptal edildi?

Paylaş
Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş ekranı! Bugün ve yarın THY Pegasus hangi uçuşlar iptal edildi?

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’nda İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi. THY ve Pegasus tarafından yapılan açıklamada bugün ve yarın (10-11 Mart) toplamda 213 uçak seferinin iptal edildiği belirtildi. Hangi uçuşların yapılmayacağı merak eden vatandaşlar ise Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş ekranı üzerinden gerekli bilgilere ulaşıyor…

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı işleyişi de günlerdir beklenen yoğun kar yağışından nasibini aldı. Havayolu firmaları THY ve Pegasus bugün ve yarın (10-11 Mart) tarihlerinde pek çok uçuşu iptal ettiğini duyurdu. Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’nda uçak seferi olan yüzlerce kişi bugün ve yarın THY ve Pegasus’ta hangi uçuşların iptal edildiğini öğrenmek için Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı uçuş ekranını araştırmaya başladı…

Haberin Devamı

BUGÜN VE YARIN THY PEGASUS HANGİ UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ?

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 10 Mart Perşembe günü toplam 205 seferini iptal etti.

THY ayrıca her iki havalimanında da uçuş kısıtlamasına gidilmesi sebebiyle 11 Mart Cuma günü de bazı seferlerini iptal etti. THY, 11 Mart tarihli kalkış ve varışlı olmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 34, İstanbul Havalimanı'ndan ise 179, olmak üzere toplam 213 seferini iptal etti.

Hava şartlarının durumuna göre iptal edilen sefer sayılarının artabileceğine dikkat çekilirken, THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Uçuşlarınız ile ilgili güncel bilgiye uçuş sorgulama ekranlarımız üzerinden, uçuş numaranızı veya parkurunuzu girerek ulaşabilir, iade, değişiklik veya açığa alma gibi haklarınızı yine aynı sayfadan öğrenebilirsiniz. Seferi iptal olan yolcularımız uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız, çağrı merkezimiz ve biletin düzenlendiği acente üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN UÇUŞ AZALTMA AÇIKLAMASI

Sabiha Gökçen’den yapılan açıklamada, "Yurt genelinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 10.03.2022 tarihinde yüzde 20 oranında ve 11.03.2022 tarihinde yüzde 30 oranında azaltma yapılacaktır. Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir" denildi.

PEGASUS'TAN UÇAK SEFER İPTALİ AÇIKLAMASI

Pegasus'tan yapılan açıklamada “Değerli misafirlerimiz,

Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir.

Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL HAVALİMANI UÇUŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI UÇUŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN