Türkiye (Son Dakika) Son dakika! Eski Avcılar belediye başkanına sahtecilikten gözaltı

Son dakika! Eski Avcılar belediye başkanına sahtecilikten gözaltı

Paylaş
Son dakika! Eski Avcılar belediye başkanına sahtecilikten gözaltı

Son dakika haberi... İstanbul merkezli soruşturmada ihaleye fesat karıştırma ve resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak da gözaltına alındı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; örgütlü olarak "İhaleye Fesat Karıştırma" ve "Resmi Belgede Sahtecilik" suçlarından aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu 27 şüpheliye yönelik Operasyon yapıldı.

Haberin Devamı
İstanbul’da 'sahtecilik ve ihaleye fesat' karıştırma operasyonu İstanbul’da merkezli 5 ilde ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile 15 belediye görevlisinin de bulunduğu 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

AVCILAR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINDA

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir'de yapılan eşzamanlı operasyonda 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınanlar arasında Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin de da olduğu öğrenildi. Hakkında gözaltı kararı verilen 6 kişinin ise tutuklu olduğu kaydedildi.