Türkiye (Son Dakika) Tecavüzcüyü klip yakalattı

Tecavüzcüyü klip yakalattı

Paylaş
Tecavüzcüyü klip yakalattı

Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı 20 yaşındaki P.A'ya tecavüz ettiği iddia edilen Nesih E. polis tarafından Atatürk Havalimanı'nda yakalandı

İstanbul’da ailesi ile birlikte polise başvuran 20 yaşındaki P.A. internet üzerinde tanıştığı bir kişinin tecavüzüne uğradığını söyledi. P.A. poliste verdiği ifadesinde "Onunla 3 ay önce Facebook üzerinde tanışmıştık. Kendisini ‘Muşlu Murat’ olarak tanıtmıştı. Bir süre konuştuktan sonra bir gün İstanbul’a geldi.

Beni sevdiğini söylüyordu. O gün birlikte gezmeye gittik. Beni Esenyur’ta bir arkadaşıyla tanıştıracağını söyleyerek bir eve soktu. Daha sonra bana tecavüz etti." dedi.

İNTERNETE KOYDUGU KLİP KİMLİĞİNİ ELE VERDİ

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan operasyonda polis kendisini Muşlu Murat olarak tanıtan kişiyi yakalamak için harekete geçti.

Genç kızın bilgisayar incelemesi sonucu zanlının Muş’tan internete bağlandığı tespit edildi. Daha sonra Muşlu Murat karakterinin facebook sayfasına giren dedektifler burada şüphelinin "Şiyar Sipan" ismiyle şarkı söylediği bir klip tespit etti.

Bu klip üzerinde yapılan incelemede önce yapımcı şirkete ulaşıldı. Şirketten kliple alınan bilgiler doğrultusunda aranan kişinin gerçek isminin Nesih E. olduğu belirlendi.

HAVALİMANINDA YAKALANDI

Polis cep telefonu kayıtlarına göre halen İstanbul’da olduğu tespit edilen Nesih E.’yi yakalamak için harekete geçti. Atatürk Havalimanına doğru gittiği tespit edilen zanlıyı yakalamak için polisler çevrede tertibat aldı. Uçak bileti almaya çalışan zanlı Atatürk Havalimanında yakalandı.

TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Nesih E.’nin memleketi olan Muş’ta evli ve 3 çocuklu olduğu ortaya çıktı. Poliste ifade vermeyerek "Susma" hakkını kullanan Nesih E. çıkarıldığı Küçükçekmece adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ali AKSOYER/DHA

Haberin Devamı