Türkiye (Son Dakika) 'Türkiye Aşkına' on binler Saraçhane'ye akın ediyor

'Türkiye Aşkına' on binler Saraçhane'ye akın ediyor

Paylaş
'Türkiye Aşkına' on binler Saraçhane'ye akın ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Saraçhane Meydanı'nda gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı için son hazırlıklar yapılıyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar Saraçhane'ye akın ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saraçhane'deki anma töreninde millete sesleniş konuşması yapacak.

15 Temmuz 2016 günü Türkiye, demokrasisine yönelen büyük tehlikeyi canlarını ortaya koyan halkın verdiği destansı mücadele sayesinde bertaraf etti. Millet iradesini hiçe sayan cuntacıların girişimi, sokaklara dökülen halk tarafından tarihin çöplüğüne gömüldü. O gün şehit ve gazi olan kahramanların anısı ise yaşatılmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

VATANDAŞLAR SARAÇHANE'YE AKIN EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Fatih'te bulunan Saraçhane Meydanı'nda yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı için son hazırlıklar devam ediyor. Program için vatandaşlar alana gelmeye başladı. 15 Temmuz temalı video gösterimi, canlı sahne performansları, sela, dua ve Kuran-ı Kerim tilaveti yapılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SARAÇHANE'DE MİLLETE SESLENECEK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında binlerce anma etkinliği düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda, 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik Günü programına katılarak millete seslenecek.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DAN NEW YORK'A

Etkinlikler çerçevesinde FETÖ’yü tüm yönleriyle anlatan ve milletin direnişi, devletin mücadelesini ve demokrasi zaferini vurgulayan Türkçe ve İngilizce film, video, klip ve belgeseller gösterilecek. İstanbul’da Saraçhane, Beşiktaş, Üsküdar ve İstanbul Havalimanında, Ankara’da Ulus Meydanı, Kentpark AVM önü, Kızılay Meydanı, İzmir’de Konak Meydanında LED ekranlarda 15 Temmuz gösterimleri yapılacak. New York’ta da 15 Temmuz’a dikkat çekmek amacıyla mobil led gösterileri gerçekleştirilecek.