Türkiye (Son Dakika) Üç arkadaşın macerası ölümle sonuçlandı

Üç arkadaşın macerası ölümle sonuçlandı

Paylaş
Üç arkadaşın macerası ölümle sonuçlandı

Beylikdüzü'nde kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarındaki elektrik direğini devirdikten sonra yan yola geçerek yaklaşık 50 metre direkle birlikte sürüklendi. Çarpmanın etkisiyle açılan kapıdan yola fırlayan A. Ç. (17) ve E. E. (17) olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Ozan G. ile M. C. ise hafif şekilde yaralandı

Kaza, E-5 Karayolu Amblarlı mevkiinde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddaya göre, 19 yaşındaki Ozan G. 3 arkadaşını da yanına alarak 09 LZ 007 palakalı kiralık otomobille gezmeye çıktı. Bu sırada Gelenoğlu yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Direğin devrilmesiyle savrularak yan yola geçen araç yaklaşık 50 metre direkle birlikte sürüklendi. Bu sırada otomobilin arka koltuğunda oturan A. Ç. ve E. E. çarpmanın etkisiyle açılan kapıdan yola fırlayarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ozan G. ile M. C. ise hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören sürücüler durumu 155 polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede otomobilden yola fırlayan A. Ç. ile E.E.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin kaza yerindeki incelemesinin ardından 2 kişinin cesedi cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Hafif yaralı 2 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk tedavinin ardından Ozan G. ifadesine başvurulmak üzere Beylikdüzü Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. E-5 Karayolu Avcılar istikameti yan yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA