Türkiye (Son Dakika) Üniversiteli Zülal'i kılıçla öldürdü: Neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum

Üniversiteli Zülal'i kılıçla öldürdü: Neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum

Paylaş
Üniversiteli Zülal'i kılıçla öldürdü: Neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum

İzmir Bornova’da Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Günhan Ö. (26) ve Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü'yü öldürmüştü

İzmir Bornova’da meydana gelen olayda 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü, Bornova ilçesinde bulunan bir evde 26 yaşındaki Günhan Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.


KILIÇLA ÖLDÜRMÜŞ!


İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından G.Ö., evdeki küçük bir kılıçla Zülal T.’yi boğazı ve omzundan ağır yaraladı. Aşırı kan kaybeden genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. G.Ö. kısa süre sonra polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi.


POLİS PARKTA BULDU


Gazete Habertürk'ün haberine göre ihbar üzerine belirtilen adrese giden Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro ekipleri, evin yatak odasında Zülal T.’nin cansız bedenini buldu. Ancak kendini ihbar eden G.Ö. evde yoktu. Bina yakınlarında araştırma yapan polis, G.Ö.’yü bir parkta buldu. Gözaltına alınan G.Ö.’nün ailesinin de aynı apartmandaki bir dairede yaşadığı, ancak olay günü şehir dışında bulundukları anlaşıldı.


"HATIRLAMIYORUM BİLE"


Sabah'ın haberine göre; Özel bir üniversitede Grafik Tasarım bölümünde okuyan zanlı Günhan Öztürk (26) ifadesinde şunları söyledi:

"Olay gecesi barda eğlenirken tanıştık. Gece saat ikiye kadar birlikte alkol aldık. Daha sonra Bornova'daki evime gittik. Aramızda tartışma çıktı. Kaygı bozukluğu rahatsızlığım olduğu için tedavi görüyorum. Kullandığım ilaçlar ve alkolün etkisiyle neden tartıştığımızı bile hatırlamıyorum, çok pişmanım."


İzmir'de korkunç olay: Akşam tanıştı, sabah öldürdü

Haberin Devamı