Türkiye (Son Dakika) Ünlü işadamı tekne kazasında öldü

Ünlü işadamı tekne kazasında öldü

Paylaş
Ünlü işadamı tekne kazasında öldü

Sedef Adası'nda bir davetten Ataköy Marina'ya dönen Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi ünlü işadamı Mustafa Söylemez hayatını kaybetti

Büyükada Kurşunburnu mevkiinde meydana gelen tekne kazasında bir kişi öldü. Sedef Adası’ndan Ataköy Marina’ya dönen tekne, Büyükada Kurşunburnu açıklarında kayalıklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle alabora olan teknede bulunan iş adamı Mustafa Söylemez hayatını kaybetti. Teknenin suya gömüldüğü öğrenilirken, polisin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Teknede bulunan Söylemez’in arkadaşı Ethem Karaoğlu, Tekne Kaptanı Alaattin Çağıral ve Yardımcı Kaptan Ali Aydın yaralandı.

Balıkçılar tarafından kurtarılan yaralılar hastanelere sevkedilirken, Söylemez’in cansız vücudu yaklaşık 1 saat sonra sahil güvenlik ekiplerince denizden çıkartılarak, morga götürüldü.

Yaralılar Ethem Karaoğlu ve Alaattin Çağıral, Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ali Aydın ise Büyükada Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Karaoğlu tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Karaoğlu ve Söylemezoğlu’nun kaza olduğu sırada Ataköy Marinada bekleyen makam şoförü, süren soruşturma kapsamında Deniz Polisi Teknesiyle Büyükada’ya götürüldü.

Teknenin suya gömüldüğü öğrenilirken, polisin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor. (Ramazan EĞRİ/DHA)


Haberin Devamı