Türkiye (Son Dakika) Üvey baba işkencesi!

Üvey baba işkencesi!

Paylaş
Üvey baba işkencesi!

Adana'da 3 çocuk annesi Fatma Tuğba V., eşi Yılmaz V.'nin çocuklarına ve kendisine işkence yaptığını ileri sürdü. Şikayet üzerine Yılmaz V. gözaltına alındı

Merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt mahallesinde oturan Fatma T., polisi arayarak "Kocam çocuklarımla bizi dövüyor" diye ihbarda bulundu. Belirtilen adrese giden polis ekipleri, anne ve çocuklarını ağlar halde buldu.

Haberin Devamı

Anne ve çocukları, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Biri üvey 3 çocuğuna kötü davrandığı ileri sürülen Yılmaz V. de gözaltına alındı.

Yaşadığı olayları ağlayarak anlatan Fatma Tuğba V., ilk eşinden şiddetli geçimsizlik sonucu ayrıldığını, ikinci evliliğini yaptığı Yılmaz V.’nin hem kendisine hem de çocuklarına şiddet uyguladığını söyledi. Fatma Tuğba V. şöyle dedi:

'2 YAŞINDAKİ KIZIMI BEŞİKTEN ATTI'

"7 yaşındaki oğlum M.E., 4 yaşındaki kardeşi Z.E.’ye şortunu giydirirken 2 ayağını tek paçaya soktu. Bunu gören üvey babası, ’Neden düzgün giydirmiyorsun’ diyerek tekme tokat dövdü. Bir keresinde de 2 yaşındaki kızımı beşikten attı. Çocuklarımı korumaya çalıştığım için beni de dövüyor. Saçımı çekiyor. Düzenli bir işi yok. Bazen kahvehanede çalışıyor."

Haberin Devamı

Anne ve çocukları sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla sığınma evine yerleştirildi.

Gözaltındaki Yılmaz V. ise suçlamaları kabul etmedi. Yılmaz V., işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

DHA