Türkiye (Son Dakika) Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ne zaman başlıyor? 5-6 Haziran’da kısıtlama olacak mı?

Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ne zaman başlıyor? 5-6 Haziran’da kısıtlama olacak mı?

Paylaş
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ne zaman başlıyor? 5-6 Haziran’da kısıtlama olacak mı?

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik araştırmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin açıklamada bulunmuştu. Son günlerde en çok merak edilen konulardan biri de “Yarın sokağa çıkma yasağı var mı?” oldu. Peki, 5-6 Haziran’da kısıtlama olacak mı? İşte detaylar…

Yarın ve pazar günü (5-6 Haziran) sokağa çıkma yasağı olup olmayacağına ilişkin pek çok kişi hala bir tereddüt içinde. Haziran ayı başında başlayan yeni dönemde sokağa çıkma kısıtlamasının nasıl olacağı merak edilirken, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi’nde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına dair detaylara yer verilmiş ve yeni düzenlemeye gidilmişti…

Haberin Devamı

YARIN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

1 Haziran tarihi itibariyle koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni bir döneme girildi ve tedbirlerde esnetilmeye gidildi. Bu çerçevede, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı bulunmuyor. O nedenle yarın kısıtlama yok.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması cumartesi akşamı saat 22.00’de başlıyor, pazar günü tam gün sokağa çıkma yasağı devam ediyor ve yasak pazartesi sabahı saat 05.00’te son buluyor.

5-6 HAZİRAN’DA KISITLAMA OLACAK MI?

Genelgeye göre, cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı yok ancak pazar günü yasak tam gün olarak uygulanıyor. Bu çerçevede 5 Haziran Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlaması olmazken, 6 Haziran Pazar günü yasak uygulanmaya devam edecek.

Haberin Devamı